Familjeläkarna

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Nu kan du som är patient hos Familjeläkarna träffa våra läkare och annan vårdpersonal var du än befinner dig. Det enda du behöver för att genomföra ditt besök är vår app och mobilt bank-ID. Detta behövs för att legitimera dig så att du ska kunna logga in till ditt besök. 

Du kan koppla upp dig till ditt videobesök var du än befinner dig så länge det finns mobiltäckning. Du kan sitta hemma, vara på jobbet eller på resa, och samtidigt ha möjligheten att prata med de som arbetar på våra vårdcentraler. 

Familjeläkarna arbetar för en sammanhållen och kvalitativ vård och erbjuder digitala vårdbesök endast om den kan uppnå likvärdig kvalitet som i ett fysiskt besök. 

Kom igång!
För att genomföra ditt videobesök behövs endast vår app och bank-ID. När du väl är inloggad så kan du leta reda på en av våra resurser i tidsbokningen samt påbörja eller genomföra ett bokat ärende i den digitala mottagningen. Alla besök journalförs i det journalsystem som din vårdresurs använder. Får du inte den hjälp som du behöver så kan vi ge dig en tid på någon av våra fysiska vårdcentraler.

Säkerställ gärna att du har mobiltäckning och att din mobil eller surfplatta har tillräckligt med batteri för att genomföra ditt besök. 

Om Familjeläkarna
Vi erbjuder dig professionell vård från födseln genom hela livet. Här finns hög medicinsk kompetens och erfarenhet – men vi vill komma längre än så med din vård.

Det handlar om att se människan bakom patienten, oavsett om du kommer hit med ditt barn, om du befinner dig mitt i livet, eller om du är senior. Vi vill att du ska träffa en läkare som ser till dina behov. Det ska kännas som om du har en läkare i familjen.

Dessutom har vi samlat olika specialister som kan träffa dig på vår mottagning. Här finns vården samlad för hela familjen.

Familjeläkarna ägs och drivs av läkare som själva arbetar här. Vår uttalade vilja är att ge våra patienter lika professionell och omsorgsfull vård som vi vill ge vår egen familj. Det är därför vi bryr oss om hela människan, inte bara diagnosen.

Nu kan du träffa oss också i vår app. 

Varmt välkommen till oss på Familjeläkarna!
Updated on
May 18, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Health and fitness and 3 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted