100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Om het handelen in de klas van leraren (in opleiding) te verbeteren is het geven van feedback belangrijk. De Ear Coach for Teachers app maakt het in combinatie met een elektronisch oortje mogelijk om een leraar tijdens een onderwijsactiviteit feedback te geven. We noemen dit synchroon coachen. Deze vorm van coachen kan een aanvulling zijn op traditionele coachgesprekken die meestal na afloop van een onderwijsactiviteit (asynchroon) plaatsvinden.

In de Ear Coach for Teachers app tikt de begeleider op een tablet of smartphone korte feedbackberichten in de vorm van sleutelwoorden in. De Ear Coach for Teachers app zet die om in audioberichten en stuurt ze draadloos door naar het elektronisch oortje dat de leraar tijdens de onderwijsactiviteit draagt. Vooraf hebben begeleider en leraar afspraken gemaakt over aandachtspunten waarop gecoacht wordt. Na afloop blikken beiden in een nagesprek terug op de coachsessie.

Om de Ear Coach for Teachers app te kunnen gebruiken moet de gebruiker zelf een "elektronisch oortje" aanschaffen.
● Dit oortje wordt via bluetooth draadloos verbonden met het mobiele apparaat waar de Ear Coach for Teachers app op is geÏnstalleerd.
● Oortjes zijn in elektronica- en computer-(web)winkels verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsklassen (class 1, class 2, en class 3). Voor gebruik binnen een afstand van 10 meter voldoet een oortje van class 2.
● Voor een probleemloze verbinding in grotere ruimtes dient een oortje in "class 1" te worden aangechaft. Vraag bij de leverancier na of het oortje compatible is met het door u gebruikte mobiele apparaat.

De Ear Coach for Teachers app is in opdracht van het samenwerkingsverband Academische Opleidingsschool Limburg (AOSL) ontwikkeld door het lectoraat van Fontys Lerarenopleiding Sittard (FLOS) en het Welten Instituut van de Open Universiteit (OU). Het ontwikkelteam bestond uit dr. Frank Crasborn, dr. Karel Kreijns, dr. Kamakshi Rajagopal en Maurice Smeets, Med. Inspiratiebron voor de ontwikkeling van de Ear Coach vormden onderzoek van Coninx (2014) en Hooreman (2008) over synchroon coachen van leraren.
Updated on
Sep 6, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Dit is een routine beveiligings-update.
Uw gegevens worden opnieuw versleuteld met nieuwere technieken, en de accounts en gegevens worden overgezet naar servers die gehost worden door XR-group (dit is tevens de partij die de app, en deze update, geprogrammeerd heeft).