Moss rose flower wallpaper

Содржи реклами
1+
Преземања
Оцена на содржината
Сите
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот

За апликацијава

Иако цвеќињата на розата Мос не се премногу раскошни и луксузни, малите цветови од роза Мос имаат многу уникатна привлечност. Сликата на цветовите од роза Мос е мала и сочна, со многу разгранети стебла. Цвеќиња со светли бои. Растенијата се засадени во изобилство за да се создадат цветни леи кои изгледаат навистина интимно и убаво.
Ажуриранa на
5.2.2024

Безбедност на податоците

Безбедноста започнува со разбирање како програмерите ги прибираат и споделуваат вашите податоци. Праксата во однос на приватноста и заштитата на податоците може да се разликува според користењето, регионот и вашата возраст. Програмерот ги обезбедил информацииве и може да ги ажурира во иднина.
Апликацијава може да ги споделува овие типови податоци со трети страни
Локација, Лични податоци и 8 други
Оваа апликација може да ги прибира овие типови податоци
Локација
Податоците се шифрираат при префрлување
Податоците не може да се избришат

Што има ново

Moss rose flower wallpaper