Webdunia

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Северна Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Webdunia.com is pioneer in providing content in Indian languages. Through this app get all the authentic news, views and articles on your gadget. The app has been designed to be very user friendly and serves the content as you need. Webdunia is available in Hindi, English, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Marathi and Gujarati. Please select your language and browse through the rich, entertaining and exclusive content. News, views and other content is categorized under various topics for your ease of navigation.

The Dedicated editorial team of Webdunia ensures that you get the latest news and happenings on real time basis. The important part is the editorial values that we have created with best journalism practices over the years. Our Feature content is most exclusive and appealing, be it the religious, astrology, literature, recipe, entertainment or life style related content.

With the Webdunia official app you can get –

• Breaking News, Latest News and Happenings
• Views and analysis of news from subject experts
• News and gossip from films
• Religious content with authentic reference from mythological documents
• Cricket section with Live score card and real time updates
• Jokes and Humor
• Stories and knowledge for kids

About Webdunia:

Launched way back in 1999, Webdunia was the first to realize the importance of online, that too, in languages. Launched as first Hindi portal, Webdunia has many firsts to its credit. We were also the first no font download site and also the early movers on Unicode.
Presently we have portals in 8 Indian languages covering North, East, West and South India. Through these portals, Webdunia is reaching to avid language readers, every day. With 15 years of experience in online content, Webdunia is marching ahead with innovations and excellence. At present we have following 8 Portals:

1. Hindi.webdunia.com
2. English.webdunia.com
3. Tamil.webdunia.com
4. Telugu.webdunia.com
5. Marathi.webdunia.com
6. Kannada.webdunia.com
7. Malayalam.webdunia.com
8. Gujarati.webdunia.com

We welcome your feedback.
Webdunia.com е пионер во обезбедувањето на содржината во индиски јазици. Преку оваа апликација за да ги добиете сите веродостојни вести, ставови и статии на вашиот gadget. Во стан е дизајниран да биде многу лесен за користење и им служи на содржината како што треба. Webdunia е достапна во Хинди, Англиски, тамилски телугу, каннада, таџикистански, Марати и гуџарати. Изберете го вашиот јазик и пребарувате преку богат, забавни и ексклузивни содржини. Вести, ставови и други содржини се поделени во различни теми за вашиот леснотија на навигација.

Посветен на уредувачкиот тим на Webdunia гарантира дека ќе добиете пристап до последните новости и случувања во реално време. Важен дел е коментарот вредности кои ние направивме со твоите новинарство практики во текот на годините. Нашата функција содржина е најексклузивните и привлечен, било да е тоа на верска, астрологија, литература, рецепт, забава или стил на живеење поврзани со содржината.

Со официјалната апликација на Webdunia можете да добиете -

• Најважни вести, Новости и случувања
• ставови и анализи на вести од предметот експерти
• Вести и озборувања од филмови
• религиозна содржина со автентични повикување од митолошки документи
• дел Крикет со Live резултат картичка и во реално време ажурирања
• Шеги и Хумор
• Приказни и знаење за деца

За Webdunia:

Започна уште во 1999 година, Webdunia беше првиот да го сфати значењето на интернет, тоа исто така, во јазици. Започна како прв хинди портал, Webdunia има многу firsts да ја кредит. Ние, исто така, беа првите не фонтот преземете сајт, а исто така на почетокот на авторите на Уникод.
Во моментов имаме портали во 8 индиски јазици покриваат Северна, Источна, Западна и Јужна Индија. Преку овие портали, Webdunia се продолжени до страствен читателите јазик, секој ден. Со 15 години искуство во онлајн содржина, Webdunia е маршираат напред со иновации и совршеност. Во моментов имаме следниве 8 Портали:

1. Hindi.webdunia.com
2. English.webdunia.com
3. Tamil.webdunia.com
4. Telugu.webdunia.com
5. Marathi.webdunia.com
6. Kannada.webdunia.com
7. Malayalam.webdunia.com
8. Gujarati.webdunia.com

Ние го поздравуваме вашиот коментар.
Прочитајте повеќе
Собери
4,3
Вкупно 2.239
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

- Performance Enhancement
- Minor bug fixes
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
03 декември 2018
Големина
8,5M
Инсталации
100.000+
Тековна верзија
4.2.1
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција
Понудено од
Webdunia.com
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.