Wie Waar Werven

50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Een complexe arbeidsmarkt vraagt om een simpele oplossing.
In de afgelopen jaren is er heel veel veranderd in arbeidsmarktcommunicatie. Er zijn veel wervingskanalen en wervingsmethodieken bij gekomen. En de oude zijn vaak niet weg gegaan. Het resultaat is dat er een enorm scala aan strategische en tactische middelen is ontstaan om de juiste persoon aan de juiste vacature te koppelen.

The Addstore wil HR-professionals, recruiters en andere vacaturehouders helpen bij hun zoektocht langs alle mogelijke wervingsoplossingen. En een antwoord bieden op de eenvoudige vraag: ‘Welke oplossingen moet ik inzetten om de juiste kandidaat te vinden?’ Dat hebben we gedaan door het simpel te maken. Het uitgangpunt is daarbij steeds de wervingsvraag; wie zoek je en welke aanpak past daar het beste bij. Bij elke keuze helpen we je met een aantal quick wins en vervolgstappen waar je zelf direct mee aan de slag kunt én we geven tegelijk aan waar je hulp kunt inroepen van een van de specialisten van The Addstore. Hoe het exact werkt kun je het beste zelf ervaren.

Over The Addstore
The Addstore is een bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsmarktcommunicatie. We realiseren ons dat organisaties veel kennis in huis hebben. Maar dat ze op onderdelen soms iets extra’s nodig hebben. Dat kan een communicatieconcept zijn, een wervingsstrategie maar ook een complete campagne.

Per project kijken we welke specialisten het meest geschikt zijn om de klus te klaren. Dat kan een copywriter zijn, een creatief team of een webdesigner. Wil je weten hoe dat werkt of wil je kennis maken met The Addstore? Laat het ons weten. We vertellen er graag meer over tijdens een eerste gesprek.

The Addstore heeft meer 20 jaar ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en werkt onder andere voor DICTU (IT-bedrijf van Min. Van Economische Zaken), Wintershall, Humanitas, Media Markt, Nysingh Advocaten en Stek Jeugdzorg.
Updated on
May 16, 2017

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Dit is de eerste release van jouw eerste hulp bij wervingsvragen, want een complexe arbeidsmarkt, vraag om een simpele oplossing. Met deze release heb je als R-professional, recruiter of andere vacaturehouder vele tips in handen!