Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

A WK Olvasó alkalmazásainkat egy új és jobb platform váltja fel és a jövőben Smarteca néven érhetőek el e-könyv-olvasó alkalmazásaink. A tőlünk vásárolt kiadványokat a WK-fiókos felhasználóneve és jelszava megadásával olvashatja továbbra is a platformban, melynek most már internetes böngészőkben futó változata is rendelkezésre áll.
Az alkalmazásba letöltött kiadványok természetesen internet kapcsolat nélkül is használhatóak. Az új felület megismerését pedig egy bármikor elindítható interaktív bemutató segíti. A Gyakran Ismételt Kérdések oldalon további tájékoztatást talál a Smartecáról, mely egy teljesértékű e-könyv-olvasó alkalmazás és mindemellett számos új, szakkönyveink használatát elősegítő funkcióval rendelkezik:
- Az Archívum modul lehetővé teszi, hogy a már nem használt kiadványokat eltüntessük a digitális könyvespolcról és a kereső találati listájából, az archívumok bármikor újra aktiválhatók, visszahelyezhetők a könyvtárba.
- Dossziék: ez a teljesen új funkció egy digitális iratgyűjtő modul, melynek segítségével egyedi dokumentumokat és jegyzetek hozhatunk létre és azokat csatolhatjuk bármelyik éppen használatban lévő kiadványhoz, tehát egy dosszié akár egyszerre több könyvhöz és szaklaphoz is hozzárendelhető. Ezek a mappák egy külön menüpontban strukturáltan, kereshetően és átrendezhetően jelennek meg.
- Saját tartalmak szinkronizálása az eszközök, alkalmazások között: minden saját tartalom (kedvencek, könyvjelzők, jegyzetek, dossziék) automatikusan szinkronizálódik arra az eszközre, amelyen éppen használja a Smartecát. Természetesen ez a funkció csak ugyanazzal a felhasználóval működik.
- Kiterjesztett keresés: teljes szöveges keresés áll rendelkezésünkre a könyvespolcon, a kiadványon belül és külön a kiadvány tartalomjegyzékében. A könyvespolcon történő keresés szűrhető jogterület, formátum vagy kiadó szerint.
- Saját kiadványok, dokumentumok feltöltése a Smartecába: a rendszer lehetővé teszi, hogy Word, PDF vagy ePub formátumú saját anyagokat, kiadványokat töltsünk fel az alkalmazásokba. Ezek a továbbiakban ugyanúgy használhatóak (keresés, saját tartalmak, dossziék stb.) mint a vásárolt kiadványok.
The WK Reading our applications will be replaced by a new and better platform and will be available as a Smartec e-reader apps. The publications purchased from us can still read the WK-bay user name and password of the platform, which is now running web browser version is also available.
The downloaded application publications, of course, can also be used without an Internet connection. The new interface facilitates an understanding of and an interactive presentation can start at any time. The Frequently Asked Questions page for more information on Smartecáról, which provides a full-featured e-reader application and are also a number of new features to promote the use szakkönyveink:
- The Archive Module makes it possible to eliminate the publications are no longer used in digital bookshelf and search result listing, the archives can be reactivated at any time, reinserted into the library.
- Dossiers: This new feature is a digital filing module, you can create custom documents and notes, and they can be attached in any of the publications currently in use, so it can be assigned to a folder or multiple directory and trade board is a help. These folders are structured in a separate menu, searchable and rearranged appear.
- My synchronize content between devices, applications: all own content (favorites, bookmarks, notes, files) are automatically synchronized to the device you are currently using the Smartec. Of course, this feature only works with the same user.
- Advanced search: Search the full text is available on the bookshelf, and special publications within the publication's table of contents. Search on the bookshelf filterable field of law, in accordance with the format or rent.
- Own publications, documents uploading Smartecába: the system allows you to Word, PDF or ePub format their materials, brochures spend your applications. They used the same hereinafter (search their content, files etc) than the purchased publications.
Read more
3.9
22 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Bemutatkozik új e-könyv-olvasó platformunk a Smarteca! Számos új funkcióval és egy kezelhetőbb felhasználói felülettel találkozhat a WK Olvasó alkalmazás frissítése után. A Wolters Kluwertről vásárolt e-könyvei a továbbiakban is elérhetőek lesznek, saját tartalmai. Felhívjuk figyelmét, hogy az e-könyvek olvasására most már internetes böngészőkben is lehetőség van. Ehhez kérjük látogasson el a www.smarteca.hu oldalra.
Read more

Additional Information

Updated
July 17, 2018
Size
1.3M
Installs
1,000+
Current Version
6.0.0
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Wolters Kluwer Kft.
Developer
1117 Budafoki st. 187-189, A building, 3rd floor
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.