tayyar.org

2 102
Contains Ads

Get the latest Lebanon and world news. From breaking news to politics, business, entertainment and sports, all divided into clear sections.

Features:
- Simple design with easy scrolling
- Receive breaking notifications to your home screen
- Access live news from Lebanon

Lebanon news. Free patriotic movement. Middle east news. Latest news about Lebanon. Beirut news. General Michel Aoun. FPM. Lebanese
Lexo më shumë
Palos
4,4
2 102 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

- Performance enhancements
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
5 dhjetor 2018
Madhësia
Ndryshon sipas pajisjes
Instalimet
100.000+
Versioni aktual
Ndryshon sipas pajisjes
Kërkon Android
Ndryshon sipas pajisjes
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë të moshës 10+
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Autorizimet
Ofruar nga
Eurisko Mobility S.A.L. Offshore
Zhvilluesi
Succar Mar Maroun Center, 4th floor Adma, Lebanon
©2019 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.