Modern Drummer Magazine

Contains Ads
·
Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Modern Drummer is the world's most widely read drum magazine, is dedicated entirely to the art of drumming and caters to the needs of amateur, semi-pro, and professional drummers. Every month MD features entertaining interviews with the world’s most popular drummers from all styles of music; interviews that delve into playing techniques, equipment, and musical concepts. The publication also reports on industry trends and activities, plus new drum products, publications, and recordings, and industry events. A roster of over 35 educational departments, authored by leaders in the field, offers readers practical playing tips and advice on topics that encompass all phases of drumming.
Модерни Тапанарот е светски најчитаните тапан магазинот, е посветен целосно на уметноста на тапани и caters за потребите на аматерски, полу-PRO и професионални тапанари. Секој месец MD карактеристики забавни интервјуа со најпопуларните светски тапанари од сите стилови на музика; интервјуа кои се враќаат во игра техники, опрема, и музички концепти. Објавувањето исто така известува за индустријата трендови и активности, плус нови тапан производи, публикации, како и снимки, како и индустријата настани. Список на над 35 образовни институции, напишани од лидерите во областа, читателите нуди практични совети за играње и совети за теми кои ги опфаќаат сите фази на тапани.
Прочитајте повеќе
3,6
Вкупно 10
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Дополнителни информации

Ажурирано
08 ноември 2018
Големина
27M
Инсталации
1.000+
Тековна верзија
1.0.4
Потребен е Android
4.0.3 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Дигитални купувања
Производи во апликација
2,49 US$ - 24,99 US$ по ставка
Понудено од
Modern Drummer Publications, Inc.
Програмер
Modern Drummer Publications. Inc. 271 Route 46 West Suite H-212 Fairfield, NJ 07004
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.