Modern Drummer Magazine

Contains Ads
·
Ofron blerje përmes aplikacionit

Modern Drummer is the world's most widely read drum magazine, is dedicated entirely to the art of drumming and caters to the needs of amateur, semi-pro, and professional drummers. Every month MD features entertaining interviews with the world’s most popular drummers from all styles of music; interviews that delve into playing techniques, equipment, and musical concepts. The publication also reports on industry trends and activities, plus new drum products, publications, and recordings, and industry events. A roster of over 35 educational departments, authored by leaders in the field, offers readers practical playing tips and advice on topics that encompass all phases of drumming.
Lexo më shumë
3,6
10 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Informacione shtesë

Përditësuar
8 nëntor 2018
Madhësia
27M
Instalimet
1.000+
Versioni aktual
1.0.4
Kërkon Android
4.0.3 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Elementet interaktive
Blerje dixhitale
Produktet brenda aplikacionit
2,49 US$ - 24,99 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
Modern Drummer Publications, Inc.
Zhvilluesi
Modern Drummer Publications. Inc. 271 Route 46 West Suite H-212 Fairfield, NJ 07004
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.