Pyper

3.7
217 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Express your opinion. Gain rollers. Convert rollers in mobile credit.
Pyper is an app and technologically advanced platform which enables you to express your opinion on different topics.
Questionnaires on Pyper are used to conduct opinion polling and market research. Opinion polling topics consist of different fields such as education, economy, health and politics. Whereas, market research consists of topics such as customer satisfaction, product and service evaluation.
In addition, Pyper operates in accordance with Kosovo’s Law No. 06/L-082 on Protection of Personal Data and the international standards of ICC/ESOMAR. Hence, your participation is anonymous and confidential.
Moreover, for every questionnaire that you fill in, you gain rollers which you can convert to mobile credit. Thus, join the thousands of Pyper users and get rewarded with mobile credit.
Disclaimer: The beneficiaries of Pyper rewards are the app users who live in the Republic of Kosova and who have a phone number of a mobile network operator: Ipko, Vala or Z-Mobile.
Shpreh mendimin. Fito roller. Konvertoi në mbushje telefonike.
Pyper është një aplikacion dhe platformë e avancuar teknologjike që ju mundëson të shprehni mendimin tuaj për ngjarje dhe tema të ndryshme.
Pyetësorët në Pyper kanë të bëjnë me matje të opinionit publik dhe hulumtim të tregut, ku disa nga temat lidhur me opinionin publik janë të fokusuara në arsim, ekonomi, shëndetësi dhe në gjendjen politike. Ndërkaq, hulumtimi i tregut ndër të tjera përfshin matjen e kënaqshmërisë së konsumatorëve, vlerësimin e produkteve dhe shërbime të tjera.
Çdo përgjigje e dhënë mbetet konfidenciale dhe anonime. Pyper operon në përputhje me ligjin e Kosovës 06/L-082 për mbrojtjen e të dhënave personale si dhe me standardet ndërkombëtare të ICC/ESOMAR.
Për çdo pyetësor të plotësuar, ju shpërbleheni me ‘roller’, të cilët mund t’i konvertoni në mbushje telefonike në të gjithë operatorët mobil në Kosovë. Andaj, bëhu pjesë e mijëra përdoruesve të Pyper dhe shpërblehu me mbushje telefonike!
Përfitues të shpërblimeve të aplikacionit Pyper janë vetëm përdoruesit e aplikacionit që jetojnë në Republikën e Kosovës dhe që posedojnë numër mobil në Kosovë, në operatorët e telefonive mobile: Vala, Ipko dhe Z-Mobile.
Updated on
Sep 16, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
3.7
217 reviews
A Google user
October 23, 2018
Odds of liar. All the rollers I've earned have disappeared.
15 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Samsung A10
June 12, 2020
Thanks it took me some month to collect roller but in last they gave me reward(100 rollers-1 euro on phone)..it works..
14 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
August 25, 2019
bad app dont download this app cause there is a questionair in a week maybe you cant make a euro in a year maybe
29 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

Bug fixes and performance improvements/ Përmirësimi i performancës