1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

JP Radio- televizija Unsko sanskog kantona d.o.o. osnovana je 22.12. 1995. godine upisom u sudski registar br: U/I-768/95.

JP Radio-televizija Unsko-sanskog kantona d.o.o. se bavi pripremanjem, proizvodnjom, reprodukovanjem, difuzijom i prijenosom vlastitih radio-televizijskih sadržaja namijenjenih javnosti Unsko-sanskog kantona i šire, održavanjem i razvojem vlastite tehničke osnove, proizvodnjom i plasmanom marketinških poruka, te drugim srodnim djelatnostima.

JP RTV Unsko-sanskog d.o.o. kantona je u proteklom vremenu izrasla u snažan medijski kolektiv koji se poštuje i uvažava, čiji se sadržaji prate i pamte.Naše su reporterske ekipe svakodnevno na terenu, prate aktulena zbivanja i javnost izvještavaju o njima. Bili smo i ostali aktivni sudionici svih događanja na prostoru Unsko-sanskog kantona i Bosne i Hercegovine u cjelini.

Naši su gosti, predstavnici općina, izvršne i zakonodavne vlasti USK, F BiH i države BiH, premijeri, predsjednici država, ambasadori, najviši predstavnici međunarodne zajednice, ali i zanatlije, poljoprivrednici, obični ljudi, povratnici…

Reporterske ekipe RTV USK su koncem 1995. i 1996. godine prve ušle u povratnička naselja i ukazale na potrebu solidarnosti i podrške.
Pratili smo reprezentativne nastupe naših sportaša, bili pokrovitelji brojnih kulturnih, sportskih i drugih manifestacija, među kojima državnih, balkanskih i evropskih prvenstava.

Naš je moto bio i ostao vezan uz aktuelan, objektivan, profesionalan i timski rad.
Updated on
May 7, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

*Bug fixes