Aplikacja miesięcznika "Zwrot" - bądź na bieżąco z wydarzeniami z Zaolzia.

Otrzymuj powiadomienia na swój telefon o ważnych wydarzeniach i relacjach na żywo.

www.zwrot.cz

W razie jakichkolwiek problemów z aplikacją proszę o kontakt na adres info@ikonion.cz.
Lexo më shumë
5,0
7 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Szybsze wczytywanie stron po wejściu z Ustawień lub przy zmianie orientacji telefonu.
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
17 mars 2017
Madhësia
1,5M
Instalimet
100+
Versioni aktual
1.15
Kërkon Android
3.0 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
BiteIT
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.