50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Med Arriva Tog appen kan du købe togbilletter og cykelbilletter til Arrivas tog samt pendlerkort til både tog og bus på en nem og hurtig måde.

Du kan købe forskellige billetter i appen: Arriva Enkeltbillet, Pendlerkort, Arriva YourWay, Arriva OneDay og Cykelbillet. Du har også mulighed for at tilmelde dig PendlerPlus i appen, som er Arrivas fordelsprogram til pendlere.

Med Arriva Tog app slipper du for at afsætte tid på rejsen til at stå i kø ved billetsalget eller billetautomaten, samt at være afhængig af salgsstedernes åbningstider. I stedet kan du købe din billet hjemmefra, eller mens du sidder i bussen på vej til stationen.

For at komme i gang med dit billetkøb skal du starte med at oprette en konto og vælge en betalingsmetode. Du kan enten vælge at betale med MobilePay eller et betalingskort.

Husk at du skal have købt og modtaget din billet i appen, inden du stiger på toget. Du skal have internetforbindelse for at købe billetten, men du kan godt fremvise din billet uden internetforbindelse. Du skal blot have gennemført dit køb og modtaget billetten på din telefon.
Vær sikker på, at du har strøm på telefonen til hele rejsen, så du kan fremvise din billet ved billetkontrol.

Oplever du fejl i forbindelse med brug af Arriva Tog app, skal du henvende dig til Arrivas kundeservice på 70 80 44 44 alle dage i tidsrummet 6 - 24 eller læs mere på arriva.dk.
Updated on
May 30, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Ny feature:
Mulighed for at skive sig op til rejseinformationer ved køb at billet, for Arriva+ medlemmer.
Smårettelser af fejl.