Klimatorium

50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Klimatorium er et innovativt klimacenter placeret på Danmarks vestkyst. Klimatorium er mødestedet, der samler civilsamfund, myndigheder, virksomheder og uddannelsesinstitutioner til debat om livsstil, forebyggelse og tilpasning til de klimaudfordringer, vi står overfor.

Når vandet stiger, rammer det befolkningen bredt. Både i det offentlige landskab og miljø og i de private hjem og haver. Der er et stort kendskabsniveau til konsekvenserne af de ændrede vejrforhold al den stund, at alle mærker dem så at sige på egen krop. Men alligevel er information et meget vigtigt element, da de foranstaltninger, der igangsættes både kan være meget dyre og have store konsekvenser for borgerne.

En vigtig funktion for Klimatorium er at hjælpe klima-projekter godt i gang - og at disse bliver både accepteret af og implementeret hos de borgere, der kommer til at mærke forandringerne.

Klimatorium appen har to primære fokusområder, som begge præsenteres via Augmented Reality (AR) oplevelser samt tilknyttet informationsmateriale: henholdsvis løsninger til håndtering af regnvand og grundvand samt højvandsværnet Le Mur i Lemvig.


Regnvand og grundvand:

Oplev, hvordan vi håndterer de stigende mængder regnvand og hvordan løsningerne ser ud i byen. Med den spændende interaktive AR løsning i Klimatorium appen, kan du opleve og selv lege med indretningen af byrummets løsninger til håndtering af regnvand og grundvand. Giv dit eget bud på, hvordan du ser byrummet kan se ud med løsninger, der kan sikre, at kloakkerne ikke flyder over og vandet bliver samlet og ledt væk fra veje og huse.

Le Mur - Stormfloder og vandstandsstigninger:

Med den interaktive AR løsning i Klimatorium appen, kan du opleve vandet stige, på egen hånd, imens du får historien om de tidligere storme, der har udfordret området. Appen fungerer således på to måder. Først og fremmest kan du se og læse om stormene og deres konsekvenser for området. Appen gør det desuden også muligt at opleve stormene og vandstanden stige omkring dig, på egen hånd. Via AR teknologi kan du stå midt i stormene og opleve, hvordan det var at stå på havnen, hvis værnet ikke havde været der.
Updated on
Apr 7, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Optimeringer og fejlrettelser