Mit Fund - detektor fund & spo

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Mit Fund er en metal detektor App til din smartphone - direkte integreret med website www.mitfund.dk så du kan se, dele og indsende fund til de danske museer.

Indbygget sporlog
Aktiver GPS og log dit fund i UTM format
Du kan tage billeder af dine fund ude i marken
Du behøver ikke have mobil data aktiveret for at kunne bruge appen
Synkroniser data når du kommer hjem - så har du altid en historie over hvor du har lavet dine fund.
Spredningskort over fund

Systemet fungere kort fortalt ved at man i marken gør et fund, og her starter man programmet som henter en GPS position (mobil data er ikke påkrævet) - man laver en log i telefonen med ganske få klik og tager eventuelt et eller flere billeder af sit fund.

Når man kommer hjem, eller hvor man ellers har et godt data signal - synkroniserer man sin telefon med serveren, og alle fund dukker op under "Dine Fund" på siden www.mitfund.dk , hvor de kan uddybes yderligere, beskrives og man kan eventuelt lægge flere billeder op af sit nu rensede fund. Her kan fundet også bedømmes med Tommelfinger op eller ned samt anbefale museer at tage et kig på fundet (Museumsværdigt fund)

Sikre data!
Alle dine data er fortrolige, især GPS kort koordinater er det som udgangspunkt kun dig der kan se, dog får Nationalmuseet og museerne med tiden adgang til at kunne logge på og se alle fund med alle detaljer. Alt kommunikation med serveren foregår via HTTPS som er kraftigt krypteret.

Hvad bør logges?
Som udgangspunkt, alt der kan have historisk interesse - et eksempel kunne være ting der er ældre end 50 år, men som reelt set kan være interessante for museerne i fremtiden. Kort sagt er det op til den enkelte amatørarkæolog / metaldetektor fører at afgøre hvad han/hun ser som værende interessant.

Er det offentlige fund?
Den enkelte finder, afgør selv om det enkelte fund skal være offentligt eller helt privat - og kan derudover vælge at vise og skjule kortet på fundet. Det er kun offentlige fund, som andre medlemmer kan bedømme og give en anbefaling til museet.
Updated on
Apr 29, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

* Rettelser der gør det muligt at bruge sporloggen og waypoint menuen på nyere devices som Android 8 og 9
* Stabilitet
* Forbedringer
* Understøttelse af Sverige, Norge, Tyskland og England