Akuthjælp

2.7
1K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Med den nationale akuthjælp-app kan du lynhurtigt få et overblik over samtlige skadestuer, akutmodtagelser, skadeklinikker mm i Danmark. Du kan ringe direkte op til lægevagten og finde åbningstider på dit nærmeste apotek. Hvis du i en akut situation har brug for tandlæge, kiropraktor eller psykiatrisk hjælp kan du også slå det op i app’en. App’en dækker hele Danmark.

Læs tilgængelighedserklæring her: https://www.was.digst.dk/app-Akuthj%C3%A6lp
Updated on
Jul 15, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
2.7
1K reviews
A Google user
November 18, 2019
Super fin ide. Meeen tag jer nu lidt sammen. Når man ønsker at se f.eks. apoteker på et kort, så er default zoom hele Europa plus Afrika... det er en ommer! Og når i nu ved om er apotek er åbent eller lukket, hvad så med at farvekode dette på kortet? Måske stod det ikke i kravspecifikation, men man har sgu da lov til at tænke sig om som udviker.....
7 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
April 1, 2019
Jeg mangler at kunne koble mine data, jeg har indtastet i appen, med mit NemID, så jeg ikke skal indtaste alle disse data i appen igen, når jeg senere skifter min telefon ud.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
December 6, 2018
App'en burde samles med en masse andre apps og så burde det være muligt at gemme oplysningerne krypteret og koble det på en Google konto, så man ikke skal til at udfylde det hele forfra, hver gang man skifter telefon.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Danske Regioner
March 16, 2020
Hej. Med den seneste version af appen gemmes data via ens Google Konto. Du behøver derfor ikke længere at udfylde "Mine data" igen hvis du skifter telefon. Det kan dog tage op til et døgn inden data synkroniseres.

What's new

Mindre rettelser og forbedringer til brugeroplevelsen