Whatibuy

Vi køber alle dagligvarer, men de færreste ved, hvad pengene går til; om man holder sit budget, hvor meget der er økologisk og om man bruger mere eller mindre end andre.
WhatIBuy er en gratis digital tjeneste, der har til formål at gøre livet lidt lettere for vores brugere ved at samle dit forbrug fra de fleste dagligvarebutikker et sted. Når du først har tilmeldt dig som bruger, skal du ikke løfte en finger.

Som bruger får du gratis adgang til:

1. Automatisk opdateret budget, hvor du altid kan orientere dig om dit forbrug i ugen, måneden eller året og hele tiden få oplyst hvor meget du har tilbage at forbruge hvis dit budget skal holde - helt gratis og automatisk, og uden at du skal gemme kvitteringer.

2. Automatisk opdateret overblik over, hvad dine penge bruges på i dagligvarebutikkerne. Er det Frugt og Grønt, Kød, Slik, Ost eller Smør osv. der fylder for meget eller for lidt i dit forbrug?

3. Hvor stor en del af dit forbrug udgøres af økologi? WhatIBuy holder dig automatisk opdateret på økologisk forbrug og følger med i om det stiger eller falder over tid.

4. Bruger jeg mere eller mindre på de enkelte varegrupper sammenlignet med andre brugere af appen?

5. Hvilke butikker bruger jeg flest penge i? Hvor ofte kommer jeg i de enkelte butikker og hvor meget bruger jeg i gennemsnit når jeg handler der?

Alt sammen helt gratis og uden at du skal løfte en finger når du først er tilmeldt.

Hos WhatIBuy tænker vi hele tiden på at gøre livet nemmere for vores brugere. Derfor er vores app lavet sådan, at du ikke skal gøre noget løbende for at få et automatisk indblik i dit forbrug. Når du har brug for indblik er app’en altid opdateret og lige ved hånden.

Hvis du ikke ved det, laver du det nok ikke om!

Hold dig opdateret på whatibuy.dk og følg Whatibuy på sociale medier:

Facebook: @whatibuydk
Instagram: @whatibuydk

Rigtig god fornøjelse

Team WhatIBuy.
Read more
Collapse
3.0
31 total
5
4
3
2
1
Loading…

Additional Information

Updated
September 17, 2020
Size
12M
Installs
5,000+
Current Version
2020.09.2
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Kauza ApS
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.