Trafiku Urban

4.1
386 reviews
50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Shkarko edhe ti aplikacionin e Trafikut Urban për t'u informuar në kohë reale për lokacionin e busit tuaj!

Aplikacioni Trafiku Urban shërben për të informuar qytetarët e Prishtinës për lëvizje ne qytet përmes Transportit Publik.
Updated on
Apr 15, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
4.1
386 reviews
B. B.Bytyqi
December 28, 2022
Prishtina nuk i ka veq 5 linja, bojeni update
Did you find this helpful?
Hamdi Salihu
May 7, 2022
E kam perdor vetem nje minut dhe menjihere ja kam ba Uninstall ,mjafton me lexu dhe me kuptu sa sa aplikacion i varfer esht
6 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Hasan Kadriu
May 11, 2022
Pse nuk e permisoni Prsh linja 15 ka mbet vetem deri ne Keqekoll dhe tash autobusi shkon deri ne Prapashtic aplikacioni te tregon vetem deri ne Keqekoll Kaloni mir
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

Roll Back to working version