Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Az alkalmazás öt különböző nyelvi játékot foglal magába, így változatos szórakozást nyújt. Minden játék több nehézségi fokozaton játszható, így kortól és jelnyelvi tudástól függetlenül minden gyerek találhat benne sikerélményt és kihívást.

A Kvízjátékban a látott jel jelentését kell kiválasztani négy lehetséges válasz közül. A Jelkertész az ismert akasztófajáték jelnyelvi változata, ahol egy kis fát kell megvédeni leveleinek elvesztésétől. A Memória és a Nefelejcs a szókincs mellett a vizuális és verbális memóriát is fejleszti. Az alkalmazás része még egy képes Jelnyelvi szótár, amelyben böngészni, és egy konkrét jelet megkeresni egyaránt kényelmesen lehet. A Mutogéppel és a Névkeresővel a fonomimikai ABC használatával ismerkedhettek meg, míg a jelelt Mesék és történetek pedig klasszikusokkal és mindennapi történetekkel mutatják be a jelnyelv folyamatos kommunikációban történő használatát. A mesék ráadásul jelelésre buzdító kis feladatokkal egészülnek ki, hogy ne csak a passzív szókincsetek bővüljön, hanem ki is próbálhassátok, milyen a kezeitekkel gondolatokat formálni. A történetekhez pedig szövegértési kérdések kapcsolódnak, ezzel tartva fenn a figyelmet, fejlesztve a kommunikációs készségeket, memóriát.

Az alkalmazás a magyar jelnyelv leggyakoribb szavai közül dolgoz fel 300-at, olyan témaköröket járva körül, mint a család, öltözködés, időjárás, étkezés, és az állatvilág. Emellett természetesen az időfogalmak és a számok is részét képezik a bemutatott jelkincsnek. Minden szónál csak egy jelváltozatot mutatunk be, mivel a kisebb gyerekeknek még nehézséget jelenthet, összezavaró lehet a többféle „helyes megoldás”, a többféle változat párhuzamossága. Ezekben az esetekben igyekeztünk azt a jelváltozatot alkalmazni, amelyik a magyar hangzó beszéd alapján könnyebben érthető és megjegyezhető. A későbbiekben több alkalommal bővítjük majd az alkalmazás jelkészletét, további gyakran használt témakörök jelkincsével.

A kihívások és a jelvények folyamatos megerősítést, motivációt biztosítanak a gyerekek számára, és ösztönzik a gyerekeket az újabb és újabb játékok és nehézségi fokozatok kipróbálására. Mindez ráadásul barátságos és letisztult grafikával és egyszerű kezelhetőséggel párosul.

Ha tetszik az alkalmazásunk, örülnénk, ha jó minősítéssel értékelnéd!

Javaslataidat és ötleteidet is örömmel fogadjuk a hallatlan.foundation@gmail.com email címen!

Jó tanulást, vidám JELESkedést kívánunk!

Az alkalmazást elsősorban táblagépekre terveztük, de érdemes lehet nagyobb kijelzővel rendelkező telefonokra is telepíteni.
The application includes five different language game, thus providing a variety of entertainment. All games can be played more difficulty, so regardless of age and sign language every child can find knowledge in it rewarding and challenging.

A quiz to four possible answers to the meaning of all symbols. The Legend Garden sign language version of the game known gallows where a small tree leaves must be protected from loss. Forget Memory and the addition of the vocabulary of visual and verbal memory. The application is capable of a sign language dictionary in which to browse and search for a specific signal can be equally comfortable. The Mutogéppel Name Search, and get acquainted with the use of the ABC fonomimikai while Taps and classic tales and stories and everyday stories illustrate the use of sign language to communicate with them. The tales in addition to encouraging jelelésre small tasks are completed to not only expand your passive vocabulary, but also próbálhassátok out what your hands to shape their thoughts. The stories and reading comprehension questions relate to maintaining a continual awareness, improving communication skills, memory.

The application on the Hungarian Sign Language are the most common words in 300, so walking around topics such as family, clothing, weather, food, and the animal world. In addition, of course, the concepts of time and the numbers are a part of your treasures presented. All words, only one signal variation is shown as the younger children still face difficulties, can be confusing to many "good solution", the parallelism of multiple versions. In these cases, we tried to apply your version, based on the Hungarian-sounding voice that is easier to understand and remember. In the future, more times then expanded the application reference set of additional topics are often used treasures.

The challenges and badges continuous confirmation, provide motivation for the children, and encourage children to more and more games to try and degrees of difficulty. This is in addition to a friendly and clean graphics and ease of use coupled.

If you like our application, we rejoice when you evaluate a good rating!

Ideas and suggestions are also welcome hallatlan.foundation@gmail.com the e-mail address!

Good learning and fun JELESkedést wish!

The application is primarily designed for tablets, but it may be worth more phones display is also installed.
Read more
Collapse
4.5
77 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Megújult kvíz a könnyebb értelmezhetőség érdekében.
Plusz 100 új kifejezés + rajz.
Hibajavítások (Facebook megosztás).
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 30, 2015
Size
19M
Installs
5,000+
Current Version
1.1
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
hallatlan foundation
Developer
1085 Budapest, Rigó utca 6-8.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.