Haagse bos app

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

De Haagse Bos app is een interactieve GPS puzzeltocht in het Haagse Bos.
Door het hele Haagse Bos incl. het Malieveld en de Koekamp zijn ooievaars verstopt (GPS locaties) op bijzondere, spannende en historische locaties. Navigeer met de kaart uit de app naar de ooievaars. Kom je in de buurt van een ooievaar dan verschijnt er een vraag of opdracht op je scherm. Beantwoord je de vraag goed dan ontvang je een letter. Aan het einde van je avontuur kan je met de verzamelde letters een woord maken.

Er zijn drie verschillende puzzeltochten beschikbaar. Er is één tocht in het deel tussen de Koekamp en Laan van NOI (Koekamp zijde) en er is één tocht in het deel tussen Laan van NOI en Paleis Huis ten Bosch (Paleiszijde). Je kan ook kiezen voor het hele Haagse Bos, je ooievaars zijn dan verdeeld tussen de Koekamp en het Paleis.

Bij iedere locatie is er de mogelijkheid om te kiezen voor een makkelijke, medium of moeilijke vraag of opdracht. Per puzzeltocht zijn er 10 GPS locaties.

Als de app eenmaal is gedownload dan is het niet noodzakelijk om een internetverbinding te hebben tijdens het doen van de puzzeltocht. Omdat we met GPS werken is het wel van belang dat je locatievoorzieningen bij gebruik van de app aanstaan.

De app is ontwikkeld door Noblestreet en Het Proces i.s.m. Staatsbosbeheer. Het doel van de app is kinderen naar buiten te laten gaan en wat meer te weten te laten komen over de natuur, de historie en de faciliteiten van het Haagse Bos.
Updated on
Jul 3, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Zomer foto's toegevoegd
Aanpassing in het codewoord