Ridis

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ridis facilitează interacțiunea operatorilor economici mici implicați în comerțul cu produse din tutun cu Emitentul de ID - CNIN. In funcție de specificul activității veți ști care sunt pașii de urmat în înregistrarea detaliilor operatorului economic sau pentru înregistrarea punctelor de lucru. Este ușor de folosit, rapid, sigur, disponibil de oriunde si deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna.
Cum adăugăm Operatorul economic
Pentru adăugarea unui nou operator economic se alege în aplicație opțiunea „Înregistrare operatori economici” (IOE). Apoi după deschiderea formularului de înregistrare a operatorului economic, se completeaza câmpurile obligatorii. După verificarea corectitudinii datelor introduse, documentul se salvează prin apăsarea butonului “Salvează” și apoi se trimite prin apăsarea butonului “Trimite” pentru publicarea în Registrul European al operatorilor economici. După trimitere se generează un cod de identificare al operatorului economic conform politicii de generare a identificatorilor operatorilor economici a CNIN și se actualizează registrul European.
Cum adăugăm un Punct de lucru
Pentru adăugarea punctului de lucru se alege în aplicație opțiunea “Înregistrare Punct de Lucru” (IPL). Apoi după deschiderea formularului de înregistrare a operatorului economic, se completează câmpurile obligatorii, conform Regulamentului CE 574/2018. După verificarea corectitudinii datelor introduse, documentul se salvează prin apăsarea butonului “Salvează” și apoi se trimite prin apăsarea butonului “Trimite” pentru publicarea în Registrul European. După trimiterea cereri, aplicația generează un cod de identificare al punctului de lucru conform politicii CNIN de generare a codurilor punctelor de lucru.
Updated on
Feb 26, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Actualizare formulare
Adăugare refresh caz