Namazi - Shqip
(921)

Reviews

What's New
1. Dizajni i aplikacionit eshte permisu.
2. Navigimi i aplikacioni eshte permisu.
3. Rregullimi i kuranit si dhe opcioni te modifikoni fontin eshte permisu.
4. Tabela e rekateve eshte shtu.
5. Kibla eshte rregullu ( por eshte testuar vetem per kosove ) .
6. Takvimi : ne te jane shtuar edhe 2 shtete Shqiperia , Maqedonia.
e shume gjera tjera.

Similar

More from developer