Lydia-peli

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Finnish (Finland)

Lydia on tunnelmallinen ja tarinavetoinen mutta myös hetkittäin pelottava seikkailupeli, joka tutkiskelee aikuisten päihteiden väärinkäyttöä pienen tytön näkökulmasta. Peli kertoo alkoholismista ja siitä, miten se vaikuttaa lapsiin.

Pelin suositeltu ikäraja on 18 vuotta.

"Lydia on suloinen pieni tyttö, joka rakastaa Teddy-nalleaan hyvin paljon. Teddy on ollut Lydian kanssa aina. Lydia ei muista aikaa, jolloin Teddy ei olisi ollut leikkikaverina. Lydia ei muista seikkailleensa tai etsineensä ötököitä leikkikentältä ilman Teddyn seuraa. Lydia rakastaa Teddyä ja Teddy rakastaa Lydiaa.

Viime aikoina molemmat ovat kuitenkin nukkuneet huonosti. Alakerrasta kuuluu kovia ääniä. Aikuisilla on siellä omat seikkailut. Joka ilta, jatkuvasti.

Ja sitten on vielä se hirviö. Se on aina siellä. Piileskelemässä varjoissa, missä sitä ei näe. Aikuiset sanoivat, että hirviöitä ei ole olemassa. Että kaikki on vain kuvitelmaa. Mutta aikuiset ovat väärässä. Tämä hirviö on olemassa - vaikka Teddy onkin eri mieltä. Teddy vakuuttaa, että kaikki kyllä järjestyy.

Teddy ei onneksi milloinkaan mene pois. Teddy pitää hirviön loitolla ja vahtii, kun Lydia nukkuu.

Mutta tänään alakerrasta kantautuvat äänet ovat tavallista kovempia.

Lydia on matka pelokkaan lapsen mielikuvitukseen.

Löydätkö sinä hirviön?"

--------------------------------

Alko haluaa suomenkielisen mobiiliversion avulla tarjota laajemmalle yleisölle konkreettisen tilaisuuden asettua lasisen lapsuuden eläneen asemaan. Lydia-pelin kohderyhmänä ovat alkoholin varjossa kasvaneet ja alkoholinkäyttäjät, mutta myös ne, joilla ei ole omakohtaista kokemusta aiheesta. Pelaamisen kautta tarina pääsee koskettamaan syvemmältä, ja saa miettimään omaa tai läheisen alkoholinkäyttöä lapsen näkökulmasta.

Alkon yhteiskunnallinen tehtävä on hoitaa alkoholijuomien vähittäismyyntiä niin, että tavoitteena on alkoholin kulutuksen aiheuttamien haittojen ehkäiseminen. Alko tekee työtä vastuullisen juomakulttuurin edistämiseksi monin keinoin ja erilaisten yhteistyökumppanuuksien avulla. Yksi toimivaksi koetuista tavoista on alkoholin haittojen käsitteleminen pelin keinoin.
Lydia is an atmospheric and story-driven but also an occasional adventurous adventure game exploring abuse of adult substance abuse from a small girl's point of view. The game tells about alcoholism and how it affects children.

The recommended age of the game is 18 years.

"Lydia is a sweet little girl who loves her Teddy teddy with a lot, Teddy has always been with Lydia, Lydia does not remember the time when Teddy would not have been a playmate." Lydia loves Teddy and Lydia loves Teddy and she does not remember her or find her bugs in the playground. Teddy loves Lydia.

Recently, however, both have slept poorly. The loud sounds from the ground floor. Adults have their own adventures there. Every night, constantly.

And then it's still a monster. It's always there. Hiding in shadows where you can not see it. Adults said no monsters exist. That's all just an idea. But adults are wrong. This monster exists - although Teddy disagrees. Teddy assures me that everything is happening.

Teddy does not, fortunately, ever go away. Teddy keeps the monster away and watches Lydia sleeping.

But tonight, the sounds from the downstairs are harder than usual.

Lydia is a trip to the imagination of a fearless child.

Can you find a monster? "

--------------------------------

Alko wants the Finnish mobile version to offer a wider audience a concrete opportunity to become a living child of glass. The target group for the Lydia game are alcohol addicts and alcohol users, but also those who do not have a personal experience on the subject. Through the game, the story gets touched deeper, and lets think about own or close drinking from a child's point of view.

Alko's social role is to manage the retail sales of alcoholic beverages so that the aim is to prevent the harm caused by alcohol consumption. Alko works to promote a responsible beverage culture through various means and different partnerships. One of the proven ways to deal with alcohol is by dealing with alcohol.
Read more
Collapse
4.5
33 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
September 7, 2018
Size
23M
Installs
1,000+
Current Version
1.76.4
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Teen
Violence, Blood, Use of Alcohol, Language
Permissions
Offered By
Alko Oy
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.