Sirppi Energia

50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Sirppi Energia on energiayrittäjien varastojen hallinta kännykässä ja tietokoneella. Se on tehty lämpöyrittäjien toiveesta käytännön tarpeeseen.

Sirppi hyödyntää tehokkaasti paikkatietoa, tietää varastojen paikat kartalla ja osaa ohjata autot varastojen luokse.

Uudet varastopaikat voi perustaa suoraan omaan sijaintiin tai puhelimen karttaa halutusta paikasta klikkaamalla. Varastosta voi ottaa valokuvan ja kirjoittaa sanallisia lisätietoja.

Taustakartaksi voi valita MML:n maastokarttan, taustakartan tai ilmakuvan. Ajo-ohjeet näytetään Googlen kartalla.

Varaston sijainnin voi jakaa mm. WhatApps-sovelluksella ja sähköpostilla. Puuauton kuski ja hakettaja saavat valokuvan varastopaikasta ja linkin, josta aukeaa Google Mapsin ajo-ohje.

Sirppi Energia ylläpitää varastojen tietoja puulajeittain ja energiajakeittain. Tienvarressa haketettu puumäärä siirtyy parilla klikkauksella hakevarastoon oikeaksi hakemääräksi. Voit myös etsiä helposti vanhimmat varastot tai tiettyä tavaraa sisältävät varastopaikat.

Sirppi Energia laskee varastojen kokonaismäärät lajeittain. Myös puun ostohinnat, sovitut ennakkomaksut ja myyjien yhteystiedot voi tallentaa Sirppiin. Se ei ole kuitenkaan pakollista.

Voit luoda sovelluksella yrityksellesi alikäyttäjiä, jotka voivat käyttää sovellusta siinä laajuudessa kuin olet itse määritellyt. Vakiokuski tai hakettaja voivat itse kuitata varastosta pois ajetun puumäärän. Maksutiedot näkee vain täysillä oikeuksilla.

Saat Sirppi Energia -mobiilisovelluksen ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta.

Sirppi Energia pohjautuu suosittuun Sirppi-mobiilisovellukseen, jota on ladattu maatalouskäyttöön jo yli tuhat kertaa. Sirppi Energia on kehitetty yhdessä lämpöyrittäjien kanssa ja se on saanut paljon kehuja.

Toivomme edelleen saavamme käyttäjiltä uusia ideoita ja kehitysehdotuksia. Sirppiä kehitetään jatkuvasti. Tavoite on tuoda energiavarastojen hallinta uudelle aikakaudelle.
Updated on
Aug 13, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Uutta: Kartalla myös kiinteistörajat, entistä helpompi haketuksen kirjaus, inventaario ja varastojen täsmäytys, uusi nimikeryhmä Sivutuotepuu , uusi varastonimike Sahapinta.