Tjäreborg

Contains ads
50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Sovelluksemme tekee matkastasi sujuvamman ja hauskemman! Olemme koonneet sovellukseemme kaiken mitä tarvitset sekä ennen matkaa että matkasi aikana – sovelluksessa voit päivittää varaustasi, varata lisäpalveluja ja tehdä lähtöselvityksen. Sovelluksesta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot. Luonnollisesti voit myös hakea inspiraatiota sekä varata ja maksaa matkasi suoraan sovelluksessa.

VARAA MATKA
Sovelluksessamme sinulla on pääsy Tjäreborgin koko matkavalikoimaan. Etsi matka sinulle parhaiten sopivalta lentokentältä, löydä oikea hotelli tai tutustu suosittuun lämpötilaoppaaseemme ja katso, missä päin maailmaa on lämmintä lomasi aikana. Sovelluksesta löydät kaikki ajankohtaiset tarjoukset, kartat, vieraiden antamat arvosanat sekä tiedot kaikista kohteistamme. Kun olet löytänyt sopivan matkan, voit varata ja maksaa matkan kätevästi sovelluksessa.

ENNEN MATKAA
Kun matka on varattu, luvassa on jotain hauskaa! Sovelluksessa aloitamme kanssasi lähtölaskennan lomaan. Varmistamme myös, että sinulla on kaikki matkaasi koskevat tiedot. Kirjaudut sisään samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla kuin Tjäreborg.fi-sivuille. Voit myös jakaa matkan matkakumppanisi kanssa, jotta voitte nauttia tulevasta lomasta yhdessä. Sovelluksessa voit myös varata lisäpalveluja – esim. hieman ylellisemmän lentoaterian, erittäin hyvät istumapaikat lennolla tai tervetulopaketin, joka odottaa huoneessasi hotelliin saapuessasi.

MATKALLA
Sovelluksemme on paras matkaseura lomasi aikana. Jos lennät omalla SunClass Airlines -lentoyhtiöllämme, voit tehdä lähtöselvityksen sovelluksessa, josta löydät myös kaikki koneeseennousukorttisi. Sovelluksesta voit myös tarkistaa lentoajat ja kuljetukset. Olemme tallentaneet sovellukseen kohteen kartan sekä hotellisi ja Tjäreborgin kohdehenkilökunnan yhteystiedot, jotka ovat aina käytettävissäsi.

HOTELLISSA
Jos asut jossakin omista hotelleistamme – Sunwing, Sunprime tai Ocean Beach Club, sovellus on erittäin käytännöllinen! Löydät sovelluksesta kaikki hotellissa järjestettävät aktiviteetit, joten voit helposti varata kuntosalivuoron tai ajan jollekin ryhmäliikuntatunneistamme. Kaipaavatko lapset Lolloa & Bernietä tai tarvitsevatko teinit taukoa muusta perheestä? Myös nämä aktiviteetit on merkitty selkeästi kalenteriin, joten paikan voi varata suoraan sovelluksessa. Sovelluksesta pääset myös hotellin omille verkkosivuille, jos haluat vaikka tilata take away -annoksia, varata hemmotteluhoidon spa-osastolla tai saada yleiskuvan kaikista alueen palveluista.

Lisäksi Ocean Beach Club -perhehotelleissamme Kreetalla ja Kyproksella voit sovelluksen avulla avata hotellihuoneesi oven. Hotelliin saavuttuasi pääset digitaalisella avaimella suoraan omaan huoneeseesi – tarvitsematta odottaa sisäänkirjautumista vastaanotossa.

KOTIMATKA
Kun on aika lähteä kotimatkalle, pidämme sinut ajan tasalla siitä, milloin bussi tulee hakemaan sinua hotellilta ja samalla ilmoitamme myös bussin numeron. Olisiko nyt hyvä tilaisuus varata seuraava lomamatka? Tietenkin teet sen helpoimmin sovelluksessa!
Updated on
Apr 8, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Device or other IDs
This app may collect these data types
Financial info
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Tämä päivitys korjaa muutamia pienempiä bugeja ja tarjoaa sinulle paremman käyttökokemuksen.
Pidätkö sovelluksesta? Kirjoita rohkeasti arvostelu Google Play:hin.