Bỏ thuốc lá trong 22 ngày

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

- Hút thuốc là 1 thói quen xấu gây hại sức khỏe người thân của bạn, gây hại cho chính bản thân thân bạn (người tự hại mình dĩ nhiên là không thọ). Hút thuốc còn là tấm gương xấu cho con cháu. Suy ra hút thuốc có tội rất lớn với bản thân và gia đình. Vậy tại sao bạn không cài ứng dụng “Bỏ thuốc lá trong 22 ngày” để được hướng dẫn cai thuốc lá: ít tốn kém, nhanh (22 ngày), cai một cách tự nhiên, không khó chịu?
- Sau 22 ngày cài đặt ứng dụng, bạn sẽ được tận hưởng cảm giác sung sướng khi đi đâu cũng được người khác khen vì đã bỏ được thuốc lá. Thật vậy, việc bạn bỏ được thuốc lá là 1 việc làm hết sức ý nghĩa và khó khăn trong mắt nhiều người. Nhưng với ứng dụng này thì việc cai thuốc lá là chuyện nhỏ vì nó là cách mà tác giả đã áp dụng bỏ thuốc lá thành công từ năm 2010.
- Smoking is a bad habit that harms the health of your loved ones, harming yourself. Smoking is also a bad example for children and grandchildren. Inferring smoking is a huge crime for yourself and your family. So why don't you install the application "Quit smoking for 22 days" for instructions to quit smoking: less expensive, fast (22 days), cured naturally, uneasy?
- After 22 days of installing the application, you will enjoy the feeling of happiness when you go where others are complimented because you quit smoking. Indeed, the fact that you quit smoking is a very meaningful and difficult job in many people's eyes. But with this application, smoking cessation is a small affair because it is the way the author has applied successfully to quit smoking since 2010.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Update logo
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
April 19, 2019
Size
6.5M
Installs
1,000+
Current Version
0.0.5
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Truong The Hiep
Developer
268 Duong 30/4, Phuong Thanh Binh, Thanh pho Bien Hoa, Tinh Dong Nai
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.