Fredericksburg Standard

Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Your Fredericksburg Standard is proud to travel with you!

Features:

• Up to date news and sports
• Alerts for breaking news and scores
• Easily navigate through all the sections.
• Access to local businesses.
• Plus social media connections.
Вашиот Fredericksburg стандард е горд да патуваат со вас!

карактеристики:

• До датум за вести и спорт
• сигнали за кршење на вести и резултати
• Лесно да се движите низ сите делови.
• Пристап до локалните бизниси.
• Плус социјалните медиуми врски.
Прочитајте повеќе
Се вчитува...

Што е ново

- Whole new design for the app! Improved look and feel of the new feed.
- Now you can swipe right and left to discover other categories.
- Personalize your new feed by Interests and Local Areas and get more relevant content!
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
28 март 2018
Големина
6,8M
Инсталации
50+
Тековна верзија
1.0
Потребен е Android
5.0 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
eType Services
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.