Fredericksburg Standard

Your Fredericksburg Standard is proud to travel with you!

Features:

• Up to date news and sports
• Alerts for breaking news and scores
• Easily navigate through all the sections.
• Access to local businesses.
• Plus social media connections.
Lexo më shumë
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

- Whole new design for the app! Improved look and feel of the new feed.
- Now you can swipe right and left to discover other categories.
- Personalize your new feed by Interests and Local Areas and get more relevant content!
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
28 mars 2018
Madhësia
6,8M
Instalimet
50+
Versioni aktual
1.0
Kërkon Android
5.0 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
eType Services
Zhvilluesi
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.