ProfiVox magyar TTS

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

A Profivox nevű magyar szövegfelolvasót a vakok és gyengénlátók már 15 éve ismerik és szeretik. Ez többek között a Jaws képernyő-felolvasó magyar hangja. Mostantól Androidon is elérhető! A szintetizátort a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke fejlesztette. A tervezésnél a jó érthetőség és a beszéd sebességének széles skálán történő változtathatósága volt a fő szempont.
FIGYELEM! A ProfiVox magyar TTS maga a szövegfelolvasó motor. Ahhoz, hogy az okostelefon beszéljen, további olyan programra van szükség, amely használja a szövegfelolvasót (pl. képernyő-felolvasó, SMS/Email felolvasó, clipboard felolvasó, stb.).
The Hungarian text-called Profivox the blind and partially sighted have known and loved for 15 years. This include screen reader Jaws Hungarian voice. It is now available on Android too! The synthesizer of the Budapest University of Technology and Economics Department of Telecommunications and Media Informatics developed. The design of good clarity and speed of the speech was to a large scale variability of the main consideration.
ATTENTION! The Hungarian Profivox TTS text to speech engine itself. To have your smartphone speak, there is still a program that uses the text-to (ie. Screen reader, SMS / Email-to-speech, speech clipboard, etc).
Read more
3.9
9 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

A beállítási lehetőségek bővültek: lehetséges a hangerőt és a hangmagasságot öt szint közül kiválasztani.
A gépi hang torzítása (túlvezérlése) most már kiküszöbölhető a TTS beállításainál normál (vagy kisebb) hangerőt választva. (Igény esetén nagyobb hangerő beállítására is van lehetőség, azonban ez a hang torzításához vezethet.)
Read more

Additional Information

Updated
April 3, 2017
Size
11M
Installs
100+
Current Version
1.1
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Smart Interactions
Developer
Magyar Tudósok krt. 2 Budapest HUNGARY 1117
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.