BOOKR Suli

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

A 100 interaktív hangoskönyvet és fejlesztő játékokat tartalmazó alkalmazás egyéni kóddal érhető el, intézmények számára, a BOOKR Suli pedagógiai módszertani csomag részeként.

Mi a BOOKR Suli?

Olyan pedagógiai módszertani csomag, mely a mai tanulók számára is izgalmas formában mutatja be a modern és klasszikus irodalom legjobbjait. Az alkalmazás egy tanári admin-felülettel közösen használható, hogy tanórai keretek között segítse az alsós, illetve 5-6. osztályos diákokat az olvasóvá nevelés sokszor rögösnek tűnő útján.

FUNKCIÓK
- korlátlan hozzáférés 100 interaktív, animált hangoskönyvhöz
- állítható hangos felolvasás
- választható szövegkövetés
- választható szótagoló funkció
- maximum 5 szövegértés-fejlesztő feladat könyvenként
- választható diszlexiás betűtípus
- trófeák gyűjtésének lehetősége
- ajánlott olvasmányok polc (egyedi olvasási rend)
- letöltés, offline mód

HASZNÁLAT

A BOOKR Suli teljes csomagját pedagógusok regisztráció után, egyéni kóddal érhetik el. Bővebb információ, kódigénylés: https://bookrkids.com/iskolaknak#contact.

BOOKR SULI KÖNYVEK
Az interaktív könyvtár lefedi a Nemzeti Alaptantervben szereplő kötelező és ajánlott olvasmányok 70%-kát. Az 1-2. osztályosok polcán megtalálható például József Attila Altatója, a 3-4. osztályosok megismerhetik Erich Kästner A két Lottiját vagy Lázár Ervin meséit, a felsősök pedig akár Karinthy Tanár úr, kéremjéből vagy Molnár Ferenc Pál utcai fiúkjából is olvashatnak.

www.bookrsuli.hu

A BOOKR Sulit a BOOKR Kids csapata fejlesztette. A BOOKR Kids Mesetár animált könyveket és interaktív játékokat tartalmazó alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból.
Updated on
Apr 20, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Könyv lejátszás fix