Vörösmarty Színház

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

A Vörösmarty Színház mobil alkalmazásával valóban elfér a színház a zsebében, hiszen minden olyan funkció megtalálható benne, amire a Vörösmarty Színház mindennapjait követő embernek szüksége lehet, és persze azoknak is ajánljuk akik csak most ismerkednek a kultúra ezen területével. Egyszerű kezelés, átlátható funkciók.
Mik is ezek a „funkciók”?

Híreink: aktuális hírek azonnal a megjelennek az alkalmazásban, semmi pletyka (vagy mégis?)
Bemutatók: nem kérdés többé mi is a repertoár, az összes előadás és annak leírása, szereplőkkel, játszási dátummal elérhető, a jegyrendeléssel csak egy klikkre
Színészek: a Vörösmarty Színház színészeinek bemutatása képekkel, történetekkel, és azoknak a daraboknak a listája amiben aktuálisan játszanak
Értesítések: mindenki idegesít ha kéretlen üzenetekkel zaklatják, végre egy olyan lehetőség, ahol a felhasználó személyre szabhatja mi az ami érdekli, és azonnal értesülni akar róla, és mi az ami nem fontos. Késve kezdődik, vagy elmarad? Mielőtt csinibe öltözne és elindulna az előadásra, az alkalmazás értesítést küld a változásról, a beállított bérlettel kapcsolatban.
Jegyrendelés: azoknak akik már tudják mit akarnak, és mikor. Klikk-klikk és már kész is a jegyrendelés. Köszönet a jegy.hu csapatának.

A többi csak hab a tortán,
azonnali megosztás
Facebook elérés az alkalmazásból,
egyedi „push” értesítés beállítások,
azonnali kapcsolat,
navigáció a Vörösmarty Színházhoz a Google navigáció segítségével

Sajnos van olyan dolog amire nem képes az alkalmazás, beülni és élvezni az előadást, de minden másban segíti a színház látogatót.

Vörösmarty Színház a közösség színháza, vágd zsebre most!
Vörösmarty Theatre using mobile theater really fits in your pocket as it comes with all the features you man after the Vörösmarty Theatre of everyday life you need, and of course also to those who recommend just getting started in this area of ​​culture. Simple to use, transparent functions.
What are these "features"?

News: Current news immediately appear in the application, there is a rumor (or still?)
Demos not matter anymore what the repertoire, all presentations and a description of participants, is available for play date, ticket ordering just a click away
Actors: Presentation of the Vörösmarty Theatre actors with pictures, stories and a list of those pieces which currently play
Notifications: everyone is nervous when spam messages harassed and finally an option where the user can customize what is interested and wants to be immediately notified about it and what is not important. Late starts or canceled? Before csinibe dressed and heading out to the show, the app will notify you of the change, in relation to the adjusted pass.
Tickets: those who already know what they want and when. Click-click and you'll have tickets for. Thanks to jegy.hu team.

The rest is just icing on the cake,
instant sharing
Facebook access to applications,
unique "push" notification settings
Instant connection,
Navigation Vörösmarty Theatre navigation using Google

Unfortunately, there is one thing you are not able to use, sit down and enjoy the show, but everything else helps the theater visitors.

Vörösmarty Theatre in community theater, cut pockets now!
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Kisebb javítások
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
March 23, 2017
Size
5.3M
Installs
1,000+
Current Version
2.0.8
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Smarti Mobile App
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.