Debreceni Honvédtemető és Hősök temetője

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Debreceni Honvédtemető és Hősök temetőjének mobil applikációja.

Temető rendszer kezelési útmutató
Néhány általános útmutatás:

A webböngészőben a felugró ablakokat engedélyezni kell!

A kezdőképen az OpenStreetMap Közlekedés fedvény van bekapcsolva, így az érdeklődő tájékoztatást kap arról is, hogy mi módon juthat el a temetőbe.

Az egyes funkciókhoz tartozó rövid útmutatás az ablak alsó középső részén lévő panelre kiíródik, ha az egér mutatót az adott ikon, menü fölé húzzuk, vagy felület fölé, amihez valamilyen parancs van linkelve.ErdaGIS web temető keresés.

Kereséseknél - név, sírhely, időpont - a rendszer a beírt karakterek egyezését figyeli a keresett szöveg elejével, és a találatokat egy felugró ablakban jeleníti meg. A találatokat sírhely, név és elhalálozás ideje szerint lehet rendezni. A találatokat a térképablakban keresztekkel is megjelöli.

A sírhely használat lejártával kapcsolatos keresések a bejelentkezés után válnak láthatóvá a a Keresés redőny alatt.

Sírhelyre történő kereséshez az adott temetőben, a sírokra ránagyítva tájékozódhat az azonosítókról mert azok temetőnként különbözőek lehetnek.

A megjelenő adattartalom mennyisége jogosultsághoz kötött. A lakossági felhasználók csak egy szűkebb tartalmat látnak.

A lista egy sorára mutatva a térképen ráablakoz a hivatkozott sírra és egyben nagyobb keresztel is megjelöli a kiválasztott sírt.

Teljes lista nyomtatható a temetőről, ha nem ír be semmit a keresés mezőbe a választott "Sorrend:..." szerint, az "Elhunyt neve" vagy "Elhalálozás éve" vagy "Sír helye" gombok megnyomására. Ha bejelentkezés után csinálja akkor részletes, ha anélkül akkor a publikus adatokkal.

A lista elején lévő Adatlap megjelenítése vagy Kép megjelenítése ikonokra kattintva jeleníthető meg az adatlap és a fénykép. Minden elhunytnak van egy adatlapja és minden sírnak van egy fényképe, ezért az azonos sírban lévőknél ugyanaz a fénykép jelenik meg. A fényképre kattintva az kinagyítódik és az egérrel mozgatható az ablakban.

A fényképekbe beírhatunk egy jellemző nevet ami megjelenik a listában az ikonok után az ellenőrzések segítéséhez,

A térképre digitális képeket, panorámaképeket, pntfelhőt is le lehet helyezni melyek általában 1:1000-es méretaránynál jelennek meg Kép megjelenítése , Panorámakép megjelenítése , Pontfelhő megjelenítése ikonként és arra mutatva a kép külön ablakban megjeleníthető, nagyítható, menthető.

A temetőben végzendő munkák segítése érdekében kétféle adatlap is lehelyezhető, az általános információ ErdaGis web általános informácoó és figyelmeztetés ErdaGis web figyelmeztetés. Ez a "jegyzetetek" rétegen történik ami bejelentkezés után bekapcsolva jelenik meg. Ehhez az adatlapon kell a "Név" nél valamilyen jellemző megnevezést megadni, célszerően a sírszámot. Ide képet, word, excel, pdf stb. dokumentumokat feltölteni, pl. halotti anyakönyvi kivonatot, halottvizsgálati jegyzőkönyvet stb. szkennelve.

További információ a használatról az általános leításban az adatlapnál található.
Új sírhely felvitelének mi a módja: bejelentkezés után lehelyez egy "Figyelmeztetés" ikont az új sírhelyre, vagy régire ahová rátemettek, és a szöveges részbe beírja az adatokat, feltölti a fényképet. Ezután mi átvezetjük az adatbázisban és a térképen majd kitöröljük az ikont. További információ a használatról az általános leításban az adatlapnál található.

Ha kérdése van a használattal kapcsolatban a jobb alsó kék fülön, akár azonnal is elérhet bennünket vagy üzenetet hagyhat nekünk.
Mobile application of the Debrecen Military Cemetery and the Heroes' Cemetery.

Cemetery System Operation Guide
Some general guidelines:

Pop-ups must be enabled in your web browser!

The OpenStreetMap Traffic Overlay is enabled on the start-up image, so the person interested will also be informed how to get to the cemetery.

Short instructions for each function are displayed in the panel at the bottom center of the window when you hover over the icon, menu, or interface to which a command is linked.ErdaGIS Web Cemetery Search.

For searches - name, grave, date - the system matches the entered characters with the beginning of the search text and displays the results in a pop-up window. The results can be sorted by grave, name and time of death. The results are also marked with crosses in the map window.

Searches for the expiration of the grave site will be visible after logging in under the Search Shutter.

To search for a grave in a given cemetery, zoom in on the tombs to find out the identifiers because they may vary from one cemetery to another.

The amount of data content that is displayed is subject to authorization. Household users only see a narrower content.

Pointing to a line in the list, the map tombs on the referenced grave and a larger cross marks the selected grave.

A complete list of the cemetery can be printed if you do not enter anything in the search field by "Selected: ..." by pressing "Death Name" or "Year of Death" or "Grave Location". If you do it after logging in you will be detailed;

Click the View Datasheet or View Image icon at the top of the list to view the datasheet and photo. Each deceased has a datasheet and each grave has a photograph, so the same grave will be shown the same photograph. Click on the photo to enlarge it and move it with the mouse in the window.

You can type in a typical name in your photos that will appear in the list after the icons to help with checks,

Digital images, panoramas, pnt clouds can be placed on the map, which are usually displayed at a 1: 1000 aspect ratio.

There are two types of datasheets available to assist with cemetery work, general information ErdaGis web general information and warning ErdaGis web warning. This is done on the "notes" layer, which is turned on after login. To do this, you need to give the name "Name" on the datasheet, preferably the tomb number. Get picture, word, excel, pdf etc. upload documents, e.g. death certificate, death report, etc. scanned.

For more information on use, see the General Data Sheet.
How to add a new burial ground: After logging in, you place a "Warning" icon on the new burial ground or old one where they were buried and enter the details in the text area, upload the photo. We will then move you through the database and map and delete the icon. For more information on use, see the General Data Sheet.

If you have a question about usage on the bottom right blue tab, you can reach us immediately or leave a message for us.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

ver 1.10
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 20, 2020
Size
1.5M
Installs
10+
Current Version
1.10
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Vásárhelyi Norbert ERDA Kft.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.