Galéria Savaria online piactér

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

A Galéria Savaria olyan online piactér, ami régiségek, ékszerek, lakberendezési tárgyak és egyéb gyűjteményes darabok adás-vételét teszi lehetővé az interneten.

Eladna?
Tegye pénzzé eladó darabjait és hirdesse meg termékeit fix áron vagy indítsa őket aukción. Fix áras hirdetéseire ajánlatot is várhat, ha bekapcsolja az alkuopciót.

Vásárolna?
Vásároljon pár kattintással, alkudjon az eladókkal vagy licitáljon az aukción indított tárgyakra. Élje át a kincsvadászat izgalmát.

Az applikációval bárhol kényelmesen elérheti a Galéria Savaria szolgáltatásait:
- Böngészés az eladó kínálatában
- Egyszerű vásárlás
- Hirdetés feltöltése
- Meglévő hirdetések kezelése, statisztikai mutatók ellenőrzése
- Adásvételek kezelése
- Gyors kapcsolattartás

Értesítések egyenesen a zsebében
Használja ki az applikációval érkező ÉRTESÍTÉS funkciót és értesüljön azonnal okostelefonja segítségével az Ön számára legfontosabb történésekről.

Új üzenet, új ajánlat érkezett? Sikeresen értékesítette termékét? Önt érdeklő terméket töltöttek fel? Ezekről és számos más Ön számára fontos eseményről kérhet értesítést.

Fontosabb funkciók:

Keresés mentése
Határozott elképzelése van róla, hogy mit keres? Ékszert 3.000 Ft alatt? Egy konkrét festő munkáit? Viktóriamintás herendi csészét? Mentse el a keresést és értesítőt küldünk, ha olyan terméket töltenek fel, amit keres.

Online értékbecslés
Nem tudja mennyit érhetnek az otthonában lévő festmények, porcelánok, bútorok vagy más dísztárgyak? Segítünk!

Termékfigyelés
Rátalált egy termékre, amit nem szeretne szem elől veszíteni? A termékfigyelővel nemcsak egy listába gyűjtheti az Önt leginkább érdeklő termékeket, de értesítőt is kérhet ha bármilyen fontos esemény történik a hirdetéssel.

Kedvenc eladók
Állítsa össze kedvenc eladóinak listáját, hogy később egy helyen találja meg őket. Értesítést is kérhet az általuk feltöltött hirdetésekről, így akár azonnal lecsaphat a kedvenc darabjaira.

Gyűjtemények
Mutassa meg ízlését másoknak vagy rendszerezze az Önnek kedves darabokat bármilyen téma szerint a gyűjtemények funkció használatával. Például kattintson a Tetszik gombra, és a terméket a kedvencei között találja meg.

Belső üzenetrendszer
A Galéria Savarián a felhasználók egy belső üzenőrendszeren keresztül tarthatják egymással a kapcsolatot. Sőt, online piacterünkön vásárlást követően is ezen a felületen folytathatják az adásvétel részleteinek megbeszélését. Ezt felhasználóink nemcsak a kényelmi szempont miatt szeretik, hanem azért is, mert biztonságot is nyújt egyben.

Ellenőrzött eladók
Ahhoz, hogy a Galéria Savarián valaki eladóvá váljon, egy úgy nevezett fiókellenőrzési folyamaton kell végighaladnia.
Mi annak a hívei vagyunk, hogy ott, ahol áruk – gyakran komoly értékek – cserélnek gazdát, valós, megbízható személyek legyenek az eladói fiókok mögött. A fiókellenőrzés egy hatékony módja annak, hogy előzetesen szűrjük az eladókat, ezzel is megőrizve online piacterünk biztonságát.

Értékelési rendszer
A Galéria Savarián az eladók és a vásárlók értékelik egymást. Ezek a visszajelzések mindenki számára elérhetőek a felhasználók adatlapján, így a közösség tagjai teljes képet kaphatnak egymásról és ismeretlenül is kialakulhat a bizalom.

Csalásvédelem
Az értékelések nemcsak a felhasználók számára hasznosak, hanem biztonsági rendszerünk is ezek alapján szankcionálja, illetve szükség esetén korlátozza a szabálysértő felhasználót. Mivel a korlátozás új felhasználói fiók indítását sem teszi lehetővé, ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy piacterünk közösségét kizárólag olyan felhasználók alkossák, akik számára a tisztesség és a megbízhatóság ugyanolyan fontos, mint nekünk.

Profi ügyfélszolgálat
A Galéria Savarián fontosnak tartjuk, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a vásárlásaikkal. Ha egy adásvétel lebonyolítása során nehézségekbe ütközne, ha segítségre szorulna, biztos lehet benne, hogy ügyfélszolgálati csapatunk mindenben a segítségére lesz annak érdekében, hogy a problémás ügy megnyugtató módon záruljon le.
Updated on
Apr 9, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Location and App activity
This app may collect these data types
Location, Personal info and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Teljesen új keresési élmény: még egyszerűbb, még kényelmesebb keresés a hirdetések között!

Az alkalmazás legújabb verziója egy megújult keresővel segíti a Galéria Savarián történő böngészést:

- Keresési javaslatok begépelt karakterek alapján
- Hatékonyabb keresés, pontosabb találatok, kevesebb elgépelési lehetőség
- Korábbi keresések egyszerű elérése
- Keresés konkrét eladó termékeire


Tartsa naprakészen az alkalmazást a Galéria Savaria legújabb funkcióinak eléréséhez.