Mobil Nyomtatás

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Még soha nem volt ilyen egyszerű a nyomtatás!

Nyomtatásra váró dokumentumaidat mostantól egyszerűen, bárhol és bármikor menedzselheted Android eszközeidről, köszönhetően a Mobil Nyomtatás applikációnak.

A nyomtatandó fájlokat közvetlenül az okostelefonodról vagy tabletedről töltheted fel, mi pedig kinyomtatjuk neked. Az elkészült dokumentumokat bármelyik, az általad megrendeléskor kiválasztott Go print üzletben átveheted, a nyitvatartási időben akkor, amikor neked az a legmegfelelőbb.

A nyomtatás megrendelésének menete:

- Az app letöltése és elindítása után, a fájlok fülön válaszd ki a nyomtatandó dokumentumodat, vagy dokumentumaidat. A nyomtatásra szánt fájlokat bármilyen más appból a "Megosztás" funkcióval is átküldheted az appba.

- Az adatok menüpontban kiválaszthatod, hogy üzleteink közül melyikben szeretnéd átvenni a kész anyagot, de ne felejtsd el megadni a neved és az elérhetőségeidet (telefonszám, e-mail cím) sem.

- A megjegyzésnél jelezheted például, hogy színes vagy fekete-fehér nyomtatást szeretnél.

- Az összegzésnél érdemes még egyszer átnézned, hogy mindent helyesen töltöttél-e ki. Amennyiben hibát találsz, könnyen javíthatod, ha visszalépsz az előző pontra.

- A rendelés véglegesítése után kapsz egy visszaigazoló e-mailt, ami tartalmazza az adataidat és jelzi a feltöltött fájlokat.

A kiválasztott Go print üzlet rendelésedről azonnal értesül, így akár rögtön mehetsz is, hogy átvedd a kinyomtatott anyagot.
Updated on
Jul 19, 2017

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Adat-kommunikáció biztonságának növelése HTTPS protokoll használatával