1M+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Az EESZT mobilalkalmazás a hivatalos alkalmazás a Covid tanúsítványok előállítására és lekérdezésére Magyarországon. Az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) működteti Magyarország Kormánya megbízásából.

Az uniós digitális Covid-igazolvány egy digitálisan elérhető okmány, melynek segítségével az Európai Unió 27 tagállamán belül járványügyi korlátozások - például karantén - nélkül lehet utazni.

Az alkalmazás minden TAJ számmal és Ügyfélkapuval rendelkező állampolgár számára egyszerű és kényelmes megoldást nyújt a magyar oltási igazolvány, az Uniós oltási igazolvány, az Uniós tesztigazolvány és az Uniós gyógyultsági igazolvány megjelenítésére mobileszköze segítségével az Európai Unió teljes területén.
Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér által díjmentesen biztosított applikáció az érintett azonosítását követően – az EESZT-ben tárolt egészségügyi adatok alapján – igazolja az érintett védettségét.
Az applikációban az alábbi igazolások jeleníthetők meg:

• magyar oltási igazolvány
• uniós oltási igazolvány
• uniós tesztigazolvány
• uniós gyógyultsági igazolvány

Az egyes igazolványokban megjelenő adattartalom az érvényes jogszabályoknak megfelelően került kialakításra. Minden igazolvány rendelkezik egy QR kóddal, mely ellenőrzését az EESZT Covid Control applikációval végezhető el. Az uniós igazolványok ellenőrzésére az egyes tagállamok ellenőrző applikációi is alkalmasak. Az alkalmazás ügyfélkapus bejelentkezési adatokkal használható. Első alkalommal az alkalmazás biztonsági okból elkéri a felhasználó TAJ számát.

A későbbiekben lehetőség van engedélyezni az egyszerűsített belépést. Az egyszerűsített belépés segítségével lehetőség van megjeleníteni – akár internetkapcsolat nélkül is- a már letöltött igazolványokat.

További információ: https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

Copyright OKFŐ
Updated on
Oct 25, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted