Helyi HírlApp

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Képzeljen el egy olyan alkalmazást, amivel bárhol jár az országban, mindig értesül az adott település híreiről anélkül, hogy helyi újságot, hirdetőtáblát böngészne vagy felkeresné a település honlapját
vagy közösségi oldalát. Nem érheti váratlanul egy útlezárás, azonnal értesül az érdekes helyi programokról vagy Ön számára fontos eseményekről. Mert tudjuk, hogy a helyi ügyek azok, amelyek leginkább meghatározzák a mindennapjainkat.

Töltse le ezt az alkalmazást, állítsa be az Önt érdeklő települések és a mindenkor aktuális helység hírfolyamát, és értesüljön a helyi hírekről, eseményekről azonnal! Nyaral vagy kirándul? Böngéssze a térképet, és találja meg az érdekes helyeket! Egy intézmény címére vagy telefonszámára van szüksége, találja meg a címtárban!

Az alkalmazást a települési önkormányzatok, helyi szervezetek vagy szerkesztők kezelik.

Jelenleg elérhető funkciók:

- Hírfolyam: legyen naprakész a helyi hírekkel
- Térkép: böngésszen érdekes helyeket
- Címtár: találja meg a fontos telefonszámokat gyorsan
- Hivatal: ismerje meg jobban az Önt érdeklő települést

Elképzelhető, hogy az Ön által kiválasztott falu vagy város még nem készítette el Helyi HírlApp alkalmazását. Javasoljuk, ebben az esetben is válassza ki a listából, és amint a település csatlakozott, hírei meg fognak jelenni az Ön telefonján vagy táblagépén. Amennyiben 2016. május 1-ig az adott település nem jelentkezik, akár Ön is jelentkezhet szerkesztőnek.
Imagine an application which acts anywhere in the country, it will always be notified of the settlement of fame without local newspaper, billboard surf or visit the settlement website
or community page. Do not be caught in a roadblock immediately informed the local programs interesting or important events for you. Because we know that local issues are those that most define our daily lives.

Download this application, adjust the settlements and you are interested in the prevailing Feed village, and catch up with the local news and events right away! Holiday or trip? Browse the map and find the interesting places! An institution need the address or phone number, find the directory!

The application of local governments, local organizations and editors handled.

Currently available features:

- Feed: stay up to date on local news
- Map browse for interesting places
- Directory, find important phone numbers quickly
- Office: find out more about the settlement interest you

It is possible that village or city of your choice has not created a local newspaper in the application. We recommend in this case, select the list and as soon as the town joined the news will appear on your phone or tablet. If 1 May 2016 until the actual settlement does not occur, you can sign up to the editor.
Read more
3.1
11 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Helymeghatározás engedélyezése előtt hiba üzenet eltávolítva
Read more

Additional Information

Updated
April 27, 2018
Size
4.5M
Installs
100+
Current Version
1.0.19
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ByROM Bt.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.