Helyi HírlApp

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Képzeljen el egy olyan alkalmazást, amivel bárhol jár az országban, mindig értesül az adott település híreiről anélkül, hogy helyi újságot, hirdetőtáblát böngészne vagy felkeresné a település honlapját vagy közösségi oldalát. Nem érheti váratlanul egy útlezárás, azonnal értesül az érdekes helyi programokról vagy Ön számára fontos eseményekről. Mert tudjuk, hogy a helyi ügyek azok, amelyek leginkább meghatározzák a mindennapjainkat.

Töltse le ezt az alkalmazást, állítsa be az Önt érdeklő települések és a mindenkor aktuális helység hírfolyamát, és értesüljön a helyi hírekről, eseményekről azonnal! Nyaral vagy kirándul? Böngéssze a térképet, és találja meg az érdekes helyeket! Egy intézmény címére vagy telefonszámára van szüksége, találja meg a címtárban!

Az alkalmazást a települési önkormányzatok, helyi szervezetek vagy szerkesztők kezelik.

Jelenleg elérhető funkciók:

- Hírfolyam: legyen naprakész a helyi hírekkel
- Térkép: böngésszen érdekes helyeket
- Címtár: találja meg a fontos telefonszámokat gyorsan
- Hivatal: ismerje meg jobban az Önt érdeklő települést

Elképzelhető, hogy az Ön által kiválasztott falu vagy város még nem készítette el Helyi HírlApp alkalmazását. Javasoljuk, ebben az esetben is válassza ki a listából, és amint a település csatlakozott, hírei meg fognak jelenni az Ön telefonján vagy táblagépén.

Települések: Nahátszentpéter, Balatonakali
Imagine an application you're using anywhere in the country, always aware of the news of a particular town without having to browse local newspapers, bulletin boards, or visit the town's home page or community site. You can not unexpectedly get a roadblock, get instant access to interesting local programs or important events for you. Because we know that local affairs are the ones that best define our everyday lives.

Download this app, set up the news of the settlements you are looking for and the current locality, and get instant news on local news and events! Do you hesitate or go hiking? Browse the map and find interesting places! Find an address or telephone number of an institution, find it in the directory!

The application is handled by local governments, local organizations, or editors.

Currently available features:

- News: Keep up to date with local news
- Map: Browse interesting places
- Directory: find important phone numbers quickly
- Office: learn more about the settlement you are interested in

Your local newsletter may not have been used by your chosen village or city. It is recommended that you also choose from the list in this case, and as soon as your settlement has joined, your news or news will appear on your phone or tablet.

Settlements: Nahátszentpéter, Balatonakali
Read more
Collapse
3.2
12 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

bugfix push on android
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
March 30, 2020
Size
4.8M
Installs
100+
Current Version
1.0.36
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ByROM Bt.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.