MarkCon karácsony

Kedves Partnerünk!

Közeledik a karácsony, elérkezik az év vége, lezárul egy dolgos év. Megköszönve az egész éves közös munkát és az együtt elért sikereket, ezúton kívánunk békés, boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendőt! Bízunk a további együttműködésben, valamint abban, hogy 2013 decemberében hasonlóan jó érzéssel gondolunk majd vissza az elmúlt időszakra, mint most.

Az idei évben partnereink nevében a VitaFutura Alapítvány munkáját segítettük. A karácsonyi ajándékvásárlásra szánt forintokkal az életet és a jövőt támogattuk, azaz a 18 év alattiak egészség- és környezettudatos életre nevelését, továbbá a hátrányos helyzetű gyermekek életminőségének javítását. A Mi karácsonyi ajándékunk Nektek az a meleg és felelősségteljes érzés, hogy tettünk valamit környezetünkért és hozzájárultunk ahhoz, hogy minél több gyermeknek szebb legyen a jövője.

MarkCon Csoport
Read more
5.0
2 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
December 19, 2012
Size
2.4M
Installs
10+
Current Version
1.0
Requires Android
2.2 and up
Content Rating
Unrated
Warning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.
Permissions
Offered By
MarkCon
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.