Bakonyerdő Betyárvilág Túra

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

A Bakonyerdő Zrt. első túra navigációs applikációja, amely segíti és játékosan tájékoztatja a túrázót a környék nevezetességeiről és betyáros múltjáról. A Betyárvilág-túra navigációs app legfontosabb célja a közösség teremtés mellett, a túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára. A célirányosan megteremtett látványvilág mellett fontos megemlíteni, a túra során elérhető hangos előadásokat, amelyek narrációs szerepet is ellátnak. Az izgalmas történetek meghallgatását vagy elolvasását követően a túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk. A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.

Rajzfilmszerű

A túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára.

Hangos előadás

A betyár helyszínek történetének hangos előadása, amelyek narrációs szerepet is ellátnak.

Útvonalkövetés

A túrához fejlesztett egyedi útvonalkövetés betyáros kvízkérdésekkel. A túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk.

Offline működés

A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.
Updated on
Jun 17, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available