Moment - Randizz még ma!

Contains Ads
·
Offers in-app purchases
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

A Moment társkeresővel olyan egyszerű egy randit összehozni, mintha szupererőd lenne a társkeresésben, ráadásul ingyenes és magyar fejlesztés. A legtöbb partnerkeresővel ellentétben, a mi célunk nem az, hogy hetekig csetelgess, eredmények nélkül. A Moment lényege, hogy minél gyorsabban, akár néhány perc alatt megtaláld azt a közeledben lévő személyt, akivel egyezik az érdeklődési körötök, és szimpatikusak vagytok egymásnak. Ezután pedig már csak az van hátra, hogy megbeszéljétek, hol és mikor találkoztok. :)

4 rövid lépésben mutatjuk is, hogyan működik a Moment társkereső alkalmazás:

1. Válaszd ki mihez van ma kedved! --> 12 felsorolt programlehetőség közül választhatod ki, mit szeretnél ma csinálni.
2. Keress hozzá partnert! --> Olyan felhasználókat mutatunk a közeledből, akikkel legalább az egyik programlehetőség azonos, így a hasonló érdeklődési körnek hála, már csak a szimpátia van hátra.
3. Hívd meg, aki tetszik! Ha elfogadta a meghívást sínen van a dolog:)
4. Beszéljétek meg a részleteket, és randizzatok még ma!

Miért fog működni?
- Csak aktív felhasználókat találsz fent az appon. 24 óra lejártával a választott programok eltűnnek, így amíg nem választ valaki újra, nem fog látszani senkinek.
- Egyszerű és nagyszerű a használata. Ha valaki tetszik, rányomsz a profilján a GO feliratra, és ezzel meg is hívtad a közös programotokra. Ha elfogadta, nyert ügyed van:)
- Tetszés szerint tudod szűrni és sorba rendezni a közeledben lévő profilokat. Alapbeállítás szerint 20 km-en belül hozza össze a közös érdeklődésű személyeket, de ezt akár 1 km-re is le tudod szűkíteni.
- Az aktív felhasználók közül is ki tudod választani a legaktívabbakat azzal, hogy ez alapján rendezed sorba őket, és külön rászűrsz az online felhasználókra, azokra akik abban az adott pillanatban épp a Momenten nézelődnek, csetelgetnek.

A megújult funkciók mellett gondolunk természetesen továbbra is azokra is, akik napközben lemaradtak arról a bizonyos pillanatról..

Neked is a Momenten a helyed, ha veled is előfordult már, hogy összefutottál valakivel, akivel szívesen megismerkedtél volna, de valamilyen oknál fogva erre nem volt lehetőséged. Nem volt megfelelő a szituáció, siettél valahova, így nem volt rá időd, vagy pusztán nem volt meg abban a pillanatban a kellő bátorságod a kezdeményezésre, és az is lehet, hogy Neki sem.

A Moment pofon egyszerűvé teszi a való életben való ismerkedést azáltal, hogy könnyedén kapcsolatba tudsz lépni olyan személyekkel, akik a közvetlen közeledben vannak, vagy épp csak voltak a nap folyamán. Igen! Valóra válhat az álmod! Tiéd a második esély! Ez a Moment!

Srácok, találjátok meg azt a csinos lányt, aki rátok mosolygott, mikor elsétált mellettetek az utcán!

Hölgyek, írjatok a helyes pasinak a buszon, akivel percek óta szemeztek, hogy üljön oda nyugodtan, lehet csak egy kis bátorítás kell neki!


És van még egy remek hírünk, a helyzetedhez soha senki nem fér hozzá, ha összefutottál valakivel nem látja hol történt, csak annyit fogtok tudni, hogy egymás közelében voltatok.

Élőben ismerkednél, de jól jönne egy kis segítség? Akkor ne habozz, töltsd le most a Momentet!
With Moment dating, it's as easy to put together a date as if you were a super force in dating, plus it's free and Hungarian development. Unlike most partner finders, our goal is not to chat for weeks without results. The point of the Moment is to find the person near you with whom your interests match and you are sympathetic to each other as quickly as possible, even in a few minutes. And then all you have to do is discuss where and when you meet. :)

We also show you how the Moment dating app works in 4 short steps:

1. Choose what you like today! -> From the 12 program options listed, you can choose what you want to do today.
2. Find a partner! -> We show users from your vicinity with whom at least one of the program options is the same, so thanks to the similar interest, all that is left is sympathy.
3. Invite anyone you like! If you accepted the invitation on the rail is the thing :)
4. Discuss the details and date today!

Why will it work?
- You will only find active users above in the app. After 24 hours, the selected programs will disappear, so until someone answers again, they will not appear to anyone.
- Easy and great to use. If anyone likes it, you click on GO on their profile and you’ve invited them to share programs. If you accept, you have a case won :)
- You can filter and sort the profiles near you as you like. By default, it brings together people of common interest within 20 km, but you can narrow it down to 1 km.
- You can also select the most active users by sorting them based on this, and filtering out the online users who are currently watching and chatting in the Moment at that moment.

In addition to the renewed features, of course we still think of those who missed that particular moment during the day.

Momenten is your place, too, if you have ever run into someone you would have liked to meet, but for some reason you didn’t have the opportunity to do so. The situation wasn’t right, you were in a hurry somewhere, so you didn’t have time for it, or you just didn’t have the courage to take the initiative at that moment, and it could be Him either.

Moment Slap makes it easy to get to know you in real life by making it easy to connect with people who are near you or have just been during the day. Yes! Your dream can come true! Your second chance! This is the Moment!

Guys, find the pretty girl who smiled at you as she walked past you on the street!

Ladies, write to the right guy on the bus, who you've been eyeing for minutes to sit there in peace, he just needs a little encouragement!


And we have another great news, no one will ever have access to your situation, if you run into someone you don’t see where it happened, all you will know is that you were close to each other.

Would you meet me live, but would a little help come in handy? Then don't hesitate, download the Moment now!
Read more
Collapse
3.5
68 total
5
4
3
2
1
Loading…

Additional Information

Updated
October 28, 2020
Size
16M
Installs
10,000+
Current Version
5.3
Requires Android
5.1 and up
Content Rating
Mature 17+
Interactive Elements
Users Interact, In-App Purchases
In-app Products
$0.99 - $5.49 per item
Permissions
Offered By
Moment App Kft.
Developer
7130 Tolna, Akácfasor u. 58.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.