Autóvadász

578

Az Autóvadász mobil alakalmazás azoknak a lopott járműveknek a rendszámait, gyártmányát, színét és típusát tartalmazza, amelyet az ellopott gépjárművek tulajdonosai bejelentettek a www.autovadasz.eu vagy a www.autóvadász.hu weboldalon. Jelenleg 1700 gépjármű rendszáma szerepel az adatbázisban.

A körözött gépjárművek adatainak közzététele előtt a weboldal üzemeltetői visszaellenőrzik, hogy az adott jármű valóban körözött-e, így küszöbölve ki a téves bejelentéseket.

Amennyiben az alaklmazás segítségével lopott gépjárművet talál, értesítese a rendőrséget!

Lopott gépjármű észlelése esetén kérjük NE tegye a következőket:

- Ha a jármű mozgásban van, azt ne kövesse, ne üldözze mert ez súlyos, akár halálos balesetekhez is vezethet!

- Ha a jármű áll, de éppen beszáll valaki vagy el akar indulni a járművel, akkor ezt ne akadályozza meg, mert ez súlyos sérülésekhez is vezethet!

- Ha lopott járművet talál, ne nyúljon az autóhoz, mert ezzel fontos nyomokat tűntethet el.

- Miután értesítette a rendőrséget az illetékes rendőrrel először közölje, hogy az alkalmazás segítségével találta meg a lopott autót. Az autó rendszámán, színén és típusán kívül meg kell majd adnia a gépjármű tartózkodásának a helyét, az ön nevét és lakcímét.

- A rendőrjárőrök kiérkezéséig a helyszínen kell maradnia, de bejelentését megteheti személyesen is az illetékes rendőrkapitányságon.


Az alakalmazás adatbázisában szereplő adatok nem hivatalos adatok, még akkor sem, ha azokat a közzététel előtt leellenőrzik. Előfordulhat olyan eset, hogy a tulajdonos a gépjármű megkerülésekor nem értesíti a www.autovadasz.eu weboldal üzemeltetőit, így a jármű lopottként szerepel továbbra is az adatbázisban.

Az alakalmazás fejlesztője és a Nemzetközi Autóvadász Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal az alakalmazás használatakor bekövetkezett károkért, sérülésekért.
Read more
Collapse
4.2
578 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
March 2, 2013
Size
488k
Installs
10,000+
Current Version
1.3.0
Requires Android
1.6 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Mobisland
Developer
Mobisland BV. Van Epenstraat 99 3067 EK Rotterdam Netherlands
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.