Hadzrin adalah penulis website Hadzrin.com yang banyak berkongsi ilmu sejak tahun 2009 dan banyak pengalaman yang beliau kongsikan jatuh bangun dalam perniagaan dan kehidupan.

Hadzrin lebih dikenali sebagai Master Hadzrin mengajar ilmu Tendai sejak tahun 2009. Beliau mula fokus kepada perniagaan emas dan projek konvensional pada tahun 2012.

Murid di bawah pengijazahan beliau sejak tahun 2009 adalah hampir 1000 orang. Beliau sebelum ini banyak menganjurkan kelas dan kursus untuk sesiapa yang ingin mendalami ilmu tenaga dalam ( TENDAI ).

APAKAH MANFAAT TENDAI ?

1. Menambahkan kecerdasan fizikal , mental , emosi dan rohani

2. Meningkatkan kewibawaan diri , disegani , dikasihi , dihormati kemana sahaja anda pergi.

3. Meningkatkan kecerdasan minda, lulus peperiksaan, mudah hafal dan kuat ingatan

4. Mendinding diridan orang lain dari semua bentuk gangguan samada manusia mahupun makhluk halus dan ilmu hitam. Boleh membuat benteng rumah sendiri dan orang lain.

5. Merawat pelbagai jenis penyakit dengan hanya sentuhan tangan dan air kosong sahaja, tanpa jampi serapah. Termasuk kena ilmu hitam, sihir, kerasukan , gangguan makhluk halus , musnahkan ilmu hitam dan sihir dari jauh dan pelbagai lagi.

6. Meraih pelbagai ilham untuk pelbagai urusan dalam kehidupan seperti dalam bidang kerezekian, perniagaan dan pekerjaan.

7. Membangkitkan semangat dan jati dirike tahap yang tinggi sehingga berwibawa dan disegani.

8. Mempengaruhi orang lain, kata-kata didengar orang, buah fikiran diterima orang.

9. Dapat mengisi energi kepada sesiapasahaja bagi tujuan rawatan.

10. Mengaktifkan indera ke-6gerak hati lebih peka.

11. Menambahkan kekuatan fizikal, tahan dari serangan penyakit.

12. Boleh melakukan gerak ilham, bukan kerasukan atau memanggil jin , hanya dengan gerakan energy dalam badan yang dipimpin oleh kekuasaan illahi, dalam keadaan anda sedar , meniru pelbagai bentuk senibela diri, ia bangkit dari minda bawah sedar.

13. Energi akan bertindak secara automatik ketika terdesak, walaupun anda dalam keadaan tertidur. Insya ALLAH. Malah musuh yang menyerang anda akan terpelanting sebelum serangannya mengenai anda dengan hanya olahan nafas.

14. Dan banyak lagi manfaat dan kegunaannya untuk anda seharian yang tidak dapat dinyatakan disini... sekali lagi dinyatakan bahawa kegunaanya tidak terhad untuk perkara diatas sahaja...terpulang kepada hajat anda. Di atas hanyalah sekadar contoh yang dapat dikongsi bersama. Mudah-mudahan ia dapat mengubah kehidupan anda kearah yang lebih baik dari sebelumnya...Insya ALLAH...Amin.

Selain daripada menganjurkan kursus, Master Hadzrin ada menghasilkan beberapa produk yang ditempah oleh pelanggan sendiri.

Produk yang dihasilkan adalah multifungsi. Dengan adanya Apps ini, anda akan sentiasa mendapat update terkini berita ataupun promosi daripada Master Hadzrin.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

Android versi 1.12.3
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
December 27, 2018
Size
17M
Installs
100+
Current Version
1.12.3
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Kingsman Technology
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.