Futsaloka

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Indonesian

Dulu, booking lapangan Futsal dan Olahraga lainnya itu adalah hal yang merepotkan, harus keluar cari lapangan yang kosong, ujan-ujanan, macet-macetan, panas terik matahari, debu-debu kosmik, virus-virus dan radikal bebas. Heboh sekali ya diluar sana 😆

Namun sekarang, dengan Futsaloka, kegiatan berolahraga gak lagi jadi hal yang menyebalkan karena gausah lagi capek cari lapang kesana-kemari.
Sekarang, cukup buka Futsaloka. Cari Lapangan, langsung booking di aplikasi.
Praktis tanpa harus buang waktu macet-macetan keluar.
Futsaloka membantu kamu yang sering terjebak dalam Olahraga Wacana, karena ogah-ogahan buat booking.

Selain Booking, dengan Futsaloka kamu juga bisa dapat banyak teman baru. Olahraga sendiri sekarang bukan lagi alasan.
Dengan MATCH LOBBY, cukup cari pertandingan yang tersedia dan Ikut bergabung. Ya, semudah itu sekarang untuk berolahraga.
Bahkan kalo kamu lagi main bareng dan kekurangan pemain, kamu juga bisa buat Match Lobby kamu sendiri. Dan undang pengguna yang lain untuk bergabung.
Main sendirian dan kurang pemain sekarang udah bukan zamannya ya kan?

Makanya, tunggu apa lagi.
Kalo booking futsalnya gampang, cari temen main gampang, kan mainnya jadi enjoy dan fun!
Yuk, sehat bareng-bareng skuad kamu dimulai dari Futsaloka!
In the past, booking other Futsal and Sports fields was a hassle, having to go out looking for an empty field, trial and error, traffic jams, the heat of the sun, cosmic dust, viruses and free radicals. So bad out there 😆

But now, with Futsaloka, the activity of exercising is no longer an annoying thing because it's hard to get tired of looking around here and there.
Now, just open Futsaloka. Search Field, book directly in the application.
Practical without having to waste time jamming out.
Futsaloka helps you who are often caught up in sports discourse, because they are reluctant to book.

Besides Booking, with Futsaloka you can also get many new friends. Sports alone is no longer an excuse.
With MATCH LOBBY, just find the matches available and join. Yes, it's that easy now to exercise.
Even if you play together and lack players, you can also make your own Match Lobby. And invite other users to join.
Playing alone and lacking players now isn't the age right?

So, what are you waiting for?
If booking futures is easy, looking for friends playing is easy, playing is fun and fun!
Come on, be healthy together with your squad starting with Futsaloka!
Read more
Collapse
4.4
24 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Sekarang Match Lobby bisa kamu share kemana aja! Jadi makin gampang kan sekarang ngajakin yang lain buat main.
Caranya juga gampang cukup tap tombol bagikan lobby di halaman detail lobby, dan pilih deh mau dishare kemana. Coba deh bikin lobby kamu sekarang!
Pokonya, futsal? Futsaloka aja!
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
April 9, 2019
Size
22M
Installs
1,000+
Current Version
2.0.2
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
Futsaloka
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.