Talk2Car

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Nije u redu da u svetu savremene tehnologije vaši automobile ćute. Sada veoma jednostavno i brzo možete da kontaktirate i pošaljete poruku vlasniku automobila, samo na osnovu broja registracione tablice! Nije Vam potreban broj mobilnog telefona vlasnika/korisnika automobila niti bilo šta drugo, samo registrujete broj registracije Vašeg automobila i pristupite aplikaciji, u par krajnje jednostavnih koraka.

1. Ukoliko Vas neko zagradi na parkingu ili na ulici, sada umesto beskonačnog trubljenja, čekanja i nerviranja, slobodno pišite vozaču toga automobila.

2. Videli ste da je nekom ostalo upaljeno svetlo, otvoren prozor, vrata, šiber ili mu je probušena guma, budite savesni, obavestite ga, možda nekom čak i život sačuvate.

3. Želite da se parkirate na ne sasvim dozvoljenom ili dobrom mestu, ali Vam je hitno potreban lek iz apoteke, pa umesto jurenja papira i olovke i ostavljanja broja na haubi, neko Vas može kontaktirati na lakši način.

4. Videli ste da se pauk namerio na neki automobil, pa možete da obavestite vlasnika, kako bi brže reagovao i umanjio štetu, na zadovoljstvo svih. Isto tako, neko može i Vas obavestiti u istoj situaciji.

5. Zaustavite dosadni vrišteći alarm, javite vlasniku automobila.
Updated on
Feb 20, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Izmene na stranici o nama