ZERI - TTS ne shqip

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Text to speech, shkurt TTS, është një formë e sintezës së fjalës që kthen tekstin në zë(audio). Sistemet TTS u zhvilluan së pari për të ndihmuar të verbërit duke ju ofruar një zë të folur të kompjuterizuar që do të "lexonte" tekstin për ta.

Kjo teknologji, në ditët e sotme përdoret gjerësisht, duke ju ardhur në ndihmë personave të verbër, studentëve, të moshuarve që kanë probleme me përqëndrimin etj. Gjithashtu mundëson që të dëgjojmë libra audio, lajmet, njoftime të ndryshmë. Çdo njëri prej nesh e ka përdorur të paktën një herë Siri-n ose Google Assistant në telefonat tonë. Ato shfrytëzojnë teknologjinë TTS për të na kthyer përgjigjje.

Qëllimi jonë është të sjellim shërbimin më të mirë 'TTS'(text to speach) në gjuhën shqipe. Me më shumë se 100.000 fjalë të rregjistruara në gjuhën shqipe, të cilat mbulojnë mbi 80% të fjalëve më së shumti të përdorura gjerësisht, bën që ZERI të konvertojë tekstin lehtësisht në audio. Implementimi i ML dhe Artificial Intelligence, bën të mundur që të kontrollojmë intonacionin, të rrespektojmë shenjat e pikësimit, dhe është në gjëndje që të mësoj dhe të përmirësohet gjatë gjithë kohës.

https://www.zeri.app
Updated on
Dec 19, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

UI Improvements