Spar Liqeni

Per tutti
37
Tradurre la descrizione in Italiano (Italia) utilizzando Google Traduttore?Ritraduci la descrizione in Inglese (Stati Uniti)

Spar Liqeni ёshtё supermarketi i parё ne Shqiperi,qe pervecse supermarket normal, ofron edhe sherbimin e shitjeve online. Pjese e rrjetit Spar Albania, nje rrjet nderkombetar i krijuar ne 1932 ne Hollande, i cili nga 2016 eshte prezent edhe ne Shqiperi.Ne total ky rrjet ka me shume se 13700 supermarkete ne 44 vende te botes, kryesisht perendimore. Ne Shqiperi aktualisht ka disa ipermarkete si ne TEG dhe QTU, dhe nje rrjet me me shume se 18 supermarkete.

Shёrbimi online ofrohet jo vetem ne Tirane, por edhe nё te gjithё Shqipёrinё, nё pjesёn tjetёr tё vendit nё 24 orё(pёrvec rasteve me mot tё veshtirё dhe bllokime rrugore). Porositё dorёzohen nё adresёn e saktё tё kёrkuar nga porositёsi. Pёr pjesёn tjetёr te vendit pagesa pranohet vetёm parapagim, me paypal ose me karte krediti, dhe vlera e dёrgesёs duhet tё jetё mbi 5000 lekё tё reja, pёrjashtohen produktet e ngrira dhe te fresketa, dmth duhen vetem produkte te paketuara, konserva, paketime te ndryshme ushqimesh, detergjente, produkte igjene etj, pёr dёrgesёn nuk ka kosto shtesё.

Shёrbimi online pёr supermarkete ofrohet tashmё nё shumё qytete tё mёdha te Europёs e botёs, si rezultat i pёrhapjes sё gjerё sё internetit kudo dhe pёrfitimit tё vёrtetё qё sjell kjo teknologji nё pёrmirёsimin e jetёs sё individit dhe shoqёrisё, duke pёrdorur sa mё mirё faktorin kohё. Koha ёshtё njёsia dhe faktori mё i rёndёsishem dhe i cmuar nё jetёn njerёzore.

Shёrbimi ynё ka pёr qёllim maksimalizimin e kohёs sё klientit tonё kudo qё ndodhet nё qytetin e Tiranёs!

Por, jo vetёm pёrfitim nё kohё, Spar Liqeni, ofron njё gamё tё gjerё produktesh cilёsore italiane, gjermane, austriake etj, si edhe vendase me cmime tepёr tё arsyeshme, staf profesional dhe korrektёsi. Promovim dhe oferta tё favorshme pёr tё gjitha kategoritё e konsumit.

Funksionimi ёshtё shumё i thjeshtё, njёsoj si njё supermarket fizik, sepse realisht Spar Liqeni nuk ёshtё njё supermarket vetёm online por edhe fizik, me vendodhje nё Tiranё,

Adresa: Rruga e liqenit tё thatё, 100m nga Kopshti Zoologjik.

Bёj porosinё online, mbush shportёn virtuale dhe konfrirmoje, e brenda njё ore i keni produktet e zgjedhura nё shtёpi.

Blerja online mund tё bёhet me kompjuter, me smartphone ose duke na telefonuar nё numrat tanё tё shёrbimit e njё operator i yni nё kohё reale do t’ju ndihmojё pёr tё kryer pazarin tuaj.
Spar Liqeni ёshtё supermarketi i parё ne Shqiperi, qe pervecse supermercato normale, ofron edhe sherbimin e shitjeve on-line. Pjese e rrjetit Spar Albania, nje rrjet nderkombetar i krijuar ne 1932 ne Hollande, i Cili nga 2016 eshte prezent edhe ne Shqiperi.Ne totale ky rrjet ka me Shume SE 13700 supermarkete NE 44 vende te Botes, kryesisht perendimore. Ne Shqiperi aktualisht ka disa ipermarkete si ne TEG dhe QTU, dhe nje rrjet me me Shume SE 18 supermarkete.

 Shёrbimi linea ofrohet jo Vetem ne Tirana, por edhe nё te gjithё Shqipёrinё, nё pjesёn tjetёr tё vendit nё 24 orё (pёrvec rasteve me mot tё veshtirё dhe bllokime rrugore). Porositё dorёzohen nё adresёn e saktё tё kёrkuar nga porositёsi. Pёr pjesёn tjetёr te vendit pagesa pranohet vetёm parapagim, mi paypal ose me karte Credits, dhe Vlera e dёrgesёs Duhet tё jetё MBI 5000 lekё tё Reja, pёrjashtohen product e ngrira dhe te fresketa, dmth duhen Vetem Prodotti TE paketuara, konserva, paketime te ndryshme ushqimesh, detergjente, Prodotti igjene ETJ, pёr dёrgesёn nuk ka KostO shtesё.

Shёrbimi linea pёr supermarkete ofrohet tashmё nё shumё qytete tё mёdha te Europёs e botёs, si rezultat i pёrhapjes sё gjerё sё internetit Kudo dhe pёrfitimit tё vёrtetё qё sjell KJo teknologji nё pёrmirёsimin e jetёs sё individit dhe shoqёrisё, duca pёrdorur sa mё mirё faktorin kohё. Koha ёshtё njёsia dhe faktori mё i rёndёsishem dhe i cmuar nё jetёn njerёzore.

Shёrbimi ynё ka pёr qёllim maksimalizimin e kohёs sё klientit tonё Kudo qё ndodhet nё qytetin e Tiranёs!

Por, jo vetёm pёrfitim nё kohё, Spar Liqeni, ofron njё gamё tё gjerё produktesh cilёsore Italiane, gjermane, austriake ETJ, si edhe vendase mi CMIME tepёr tё arsyeshme, staf profesional dhe korrektёsi. Promovim dhe oferta tё favorshme pёr tё gjitha kategoritё e konsumit.

Funksionimi ёshtё shumё i thjeshtё, njёsoj si njё supermercato fizik, sepse realisht Spar Liqeni nuk ёshtё njё supermercato vetёm linea por edhe fizik, mi vendodhje nё Tiranё,

Adresa: Rruga e liqenit tё thatё, 100m nga Kopshti Zoologjik.

Bёj porosinё on-line, mbush shportёn virtuale dhe konfrirmoje, e Brenda njё ore i keni product e zgjedhura nё shtёpi.

Blerja Mund linea tё bёhet me kompjuter, me lo smartphone ose duca na telefonuar nё numrat tanё tё shёrbimit e njё operatore i yni nё kohё Reale fare t'ju ndihmojё pёr tё kryer pazarin tuaj.
Ulteriori informazioni
Comprimi
4,0
Totale: 37
5
4
3
2
1
Caricamento in corso...

Altre informazioni

Aggiornata
22 novembre 2016
Dimensioni
6,7M
Installazioni
1.000+
Versione corrente
1.0
È necessario Android
4.0.3 e versioni successive
Classificazione contenuti
Autorizzazioni
Offerta da
OSPA
©2018 GoogleTermini di servizio del sitoPrivacySviluppatoriArtistiTutto su Google|Posizione: Stati UnitiLingua: Italiano
Acquistando questo articolo, esegui una transazione con Google Payments e accetti i relativi Termini di servizio e Informativa sulla privacy.