Komisariati Dixhital

Të përkthehet përshkrimi në shqip duke përdorur "Përkthe me Google"?Përktheje përshkrimin sërish në italisht (Itali)

Ky aplikacion është krijuar me qëllim për të inkurajuar pjesëmarrjen e qytetarit në përmirësimin e sigurisë sociale, luftën ndaj korrupsionit si dhe zbatimit të ligjeve, duke ndihmuar policinë e shtetit në evidentimin e çështjeve dhe rasteve me të cilat ata përballen dhe kanë përgjegjësinë për tu kujdesur e ndërvepruar.
Në ndërfaqet e këtij aplikacioni, do te vini re edhe publikimin e menjëhershëm të raportimeve të bëra si dhe veprimet e ndërmarra apo përgjigjet e policisë për secilin rast të raportuar.
Aplikacioni është krijuar në përputhje me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale të individit. Përdoruesi mund të zgjedhë të mbetet anonim.
Aplikimi u realizua me financim dhe ekspertizë të Fondacionit Vodafone Albania e në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme, si dhe në partneritet me qendrën “Protik” dhe "Almotech".
Ky aplikacion ESHTE krijon zgjedhje për inkurajuar zgjedhje dhe qytetarit në përdorimin dhe sigurinë shoqërore, lufta ndaj korrupsionit është zbatimi i ligjeve, duke përdorur policinë dhe Shtetit dhe provat dhe rregullat dhe rasteve me ato që përballen dhe Kane rregullat për ju kujdesur dhe ndërvepruar.
Në ndërfaqen e aplikimit të aplikimit, bëni që të bëni edhe publikimin e menjëhershëm të raportit të bërë si dhe veprimin e ndërmarrjes apo përgjigjen e politikës për secilin rast të raportimit.
Aplikimi është krijuar në rregull me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale të individit. Përdoruesi mund të zgjedhë të mbetet anonim.
Aplikimi u realizua me financimin dhe ekspertizën e Fondacionit Vodafone Albania dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme, si dhe në partneritetin me qendrën "Protik" dhe "Almotech".
Lexo më shumë
Palos
4,2
1 190 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet…

Ç'të reja ka

Shtuar seksioni i Lajmeve
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
9 janar 2022
Madhësia
12M
Instalimet
100.000+
Versioni aktual
3.0.7
Kërkon Android
5.0 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Adoleshentë
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë, Ndan informacione
Autorizimet
Ofruar nga
Ministria e Punëve të Brendshme
Zhvilluesi
Ministria e Brendshme - Sheshi Skërnderbej, nr.3 - Tiranë
©2022 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitRreth Google Play|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, kryen një transaksion me Google Payments dhe pranon Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.