Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The official application of Alahednews web site:
Alahednews is Beirut-based Lebanese online news portal that brings you the latest local, regional, and international news.
It is an online Lebanese source for news, features, reports, interviews, analysis and much more on events worldwide.

Lebanon,Al-Ahed Website,Al-Intiqad Website,Lebanese Press,Alahednews,Al ahednews,Alahed news,Alintiqad,Al intiqad,alahed
Version 2.0: Notifications added
Version 3.0.5: Offline Browsing,Share Articles
Version 4.0: - New outer appearance
- Supporting all languages [Arabic, English, French, Spanish]
- Improving news display
- Improving notifications and the form of receiving news
- Adding the option of identifying time during which the user wants to receive notifications
- Adjusting the language of received notifications
Официјалната апликација на Alahednews веб-сајт:
Alahednews е Бејрут-базирани либански онлајн вести портал кој ќе ги носи на последните локални, регионални и меѓународни вести.
Тоа е онлајн либански извор за вести, статии, извештаи, интервјуа, анализа и многу повеќе на настаните во целиот свет.

Либан, Ал-Ahed веб-страница, Ал-Intiqad веб-страница, либанскиот Прес, Alahednews, Ал ahednews, Alahed вести, Alintiqad, Ал intiqad, alahed
Известувања додаде: верзија 2.0
Верзија 3.0.5: Офлајн прелистување, Сподели членовите
Верзија 4.0: - Нов надворешен изглед
                      - Поддршка на сите јазици [арапски, англиски, француски, шпански]
                      - приказ Подобрување на вести
                      - Подобрување на известувања и формата на добивањето на вестите
                      - Додавање можност за идентификување на времето во кое корисникот сака да добиваат известувања
                      - Прилагодување на јазикот на примените известувања
Прочитајте повеќе
Собери
4,6
Вкупно 388
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

minor bugs fixed
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
08 ноември 2018
Големина
6,7M
Инсталации
10.000+
Тековна верзија
4.1.8
Потребен е Android
4.2 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Hadeel.Net Team
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.