Alahednews

The official application of Alahednews web site:
Alahednews is Beirut-based Lebanese online news portal that brings you the latest local, regional, and international news.
It is an online Lebanese source for news, features, reports, interviews, analysis and much more on events worldwide.

Lebanon,Al-Ahed Website,Al-Intiqad Website,Lebanese Press,Alahednews,Al ahednews,Alahed news,Alintiqad,Al intiqad,alahed
Version 2.0: Notifications added
Version 3.0.5: Offline Browsing,Share Articles
Version 4.0: - New outer appearance
- Supporting all languages [Arabic, English, French, Spanish]
- Improving news display
- Improving notifications and the form of receiving news
- Adding the option of identifying time during which the user wants to receive notifications
- Adjusting the language of received notifications
Lexo më shumë
4,6
386 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

minor bugs fixed
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
8 nëntor 2018
Madhësia
6,7M
Instalimet
10.000+
Versioni aktual
4.1.8
Kërkon Android
4.2 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Hadeel.Net Team
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.