50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Во просек со над 300.000 огласи, со над 3,5 милиони посетители / месечно и вкупно повеќе од 60 милиони прегледи на страници месечно, Реклама5 денес е најголемата платформа за тргување во Македонија, како и најпосетуваната веб-страница во Македонија.

Во Реклама5 приватни лица и фирми можат да купуваат и продаваат нови и користени продукти како и да нудат услуги, исто така служи за презентација на Вашиот бизнис. Ако сакате да продадете автомобил, ако се интересирате за мотори, барате работно место, или сакате да објавите некој настан, нудиме категории за речиси сите желби.

► Моторни Возила
► Недвижности
► Дом и Градина
► Мода и Облека и Обувки
► Мобилни телефони и додатоци
► Компјутери
► ТВ, Видео, Фото и Мултимедија
► Музички инструменти и опрема
► Часовници и Накит
► Беби и Детски производи
► Здравје, Убавина додат. и опрема
► CD, DVD, VHS Музика, Филмови
► Книги и литература
► Канцелариски и Школски прибор
► Слободно време и хоби, Животни
► Спортска опрема и активности
► Антиквитети, Уметност, Колекц.
► Бизнис и дејности, Машини алати
► Храна и готвење
► Продавници, Трговија
► Услуги, Сервисери
► Вработување
► Настани, Ноќен живот, Изложби
► Одмор, Туризам, Билети, Патувања
► Лични контакти
► Останато

Пребарување на огласи!
Најдете токму она што го барате, со Реклама5 апликацијата можете лесно да ги прегледате и филтрирате сите огласи.

-Пребарување по категории и подкатегории
-Пребарување по региони
-Пребарување по клучни зборови
-Пребарување по бројот на огласот

Внеси нов оглас, брзо и бесплатно!
Инсталирајте ја Реклама5 апликацијата и започнете веднаш со продажба на вашите предмети.

Сподели омилени огласи со пријателите на социјалните мрежи: Facebook, Instagram, Viber, Twitter, СМС, E-Маил...

Од наша страна секогаш се стремиме да Ви понудиме најголема продуктивност. Постојано работиме на понатамошно развивање на порталот за огласи според желбите на корисниците. Реклама5 гарантира висок содржински квалитет на објавените огласи. Оттука се проверуваат сите огласи пред објавата. Скоро сите наши огласувачи се верифицирани корисници.

Како претставници на медиумите или како правно / физичко лице, имате можност преку е-пошта да воспоставите контакт со нас. Ве молиме оставете ги Вашите прашања и Ваш телефон за контакт. Ќе Ви одговориме во најкус можен рок. Ние го цениме вашето мислење за нашата апликација. Тоа ни помага за понатамошно подобрување.

Ви благодариме на довербата за користење на нашите услуги и Ви посакуваме многу успех со вашите огласи.
Updated on
Jul 22, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Најдобрата апликација за огласување во Македонија