AP News

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Bringing you breaking news from the Associated Press and hundreds of trusted local sources, AP News is your trusted source for real-time news coverage anytime and anywhere in both English and Spanish.

AP News . Where the news gets its news.
Ве известуваме дека АП Вести е ваш доверлив извор за вести во реално време во секое време и каде било на англиски и на шпански јазик.

АП Вести. Каде што веста ги добива своите вести.
Прочитајте повеќе
4,5
Вкупно 80.929
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Thanks for all the great feedback! Version 5.0.2 contains:
• Better support for tablets (watch for more improvements soon!)
• Notifications fixes
• Bug fixes
Please keep the feedback coming. We read each and every one and respond to most. Your feedback helps shape our roadmap for future updates!
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
18 октомври 2018
Големина
8,2M
Инсталации
1.000.000+
Тековна верзија
5.0.2
Потребен е Android
5.0 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
The Associated Press
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.